Ολυμπιακός: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη – κανένα ματς δεν είναι εύκολο»

Ολυμπιακός: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη – κανένα ματς δεν είναι εύκολο»

Οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο το 4 στα 4 για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο. To10.gr σας μεταφέρει όσα έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Διαβάστε για τις αλλαγές που σχεδιάζει ο Μαρτίνς και τι έλεγε ο Πορτογάλος για το πλάνο με την Μπέτις.

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει την Δευτέρα τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μυαλό τους μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι πειραιώτες θέλουν να πετύχουν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και φυσικά αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως θέλουν να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του κυριακάτικου παιχνιδιού στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Αυτό που είναι σίγουρο αφορά τη νοοτροπία με την οποία πηγαίνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πανιώνιο. Και χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι οι ερυθρόλευκοι περιμένουν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, κάτι που άλλωστε έλεγαν και στην διάρκεια της σαββατιάτικης προπόνησης.

«Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη αλλά ξέρουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κερδίσουμε στη Νέα Σμύρνη. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση», έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού.

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για αλλαγές

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην σαββατιάτικη προπόνηση των ερυθρόλευκων, αναφορικά με τις σκέψεις του για τη εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Ο Πορτογάλος κόουτς θα κάνει τις δοκιμές στην κυριακάτικη προπόνηση στο Ρέντη και μετά θ’ ανακοινώσει και την αποστολή των ερυθρόλευκων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στην προπόνηση του Σαββάτου άλλωστε οι παίκτες που αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα εναντίον της Μπέτις έκαναν πιο ελαφρύ πρόγραμμα σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι πληροφορίες πάντως από το Ρέντη αναφέρουν ότι ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων σκέφτεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και έχει στο μυαλό του τρεις τουλάχιστον αλλαγές.

Σε ότι αφορά την αμυντική γραμμή, ο Ελαμπντελαουί θα παραμείνει στο βασικό σχήμα. Ο Νορβηγός ήταν άλλωστε ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς εναντίον της Μπέτις.

Μεριά και Βούκοβιτς θα είναι ξανά στο βασικό σχήμα ενώ υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να παίξει αριστερό μπακ ο Τοροσίδης. Είναι μια σκέψη που έχει κάνει ο Μαρτίνς αλλά θα ξεκαθαρίσει αύριο. Ο Τόρο πάντως είναι καλά και δεν έχει καμιά ενόχληση.

Αλλαγή μπορεί να υπάρξει και στον χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει να ξεκουράσει τον Μπουχαλάκη. Γκιγιέρμε και Νάτχο έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για το βασικό σχήμα και θα φανεί στην σημερινή προπόνηση τι δοκιμές θα κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Βασικοί Λάζαρος – Γκερέρο

Σε ότι αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Πειραιά, ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει το ενδεχόμενο υλοποίησης δύο αλλαγών σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Μπέτις.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Χριστοδουλόπουλος θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού, παίρνοντας την θέση του Φετφατζίδη.

Επιστροφή όμως και για τον Γκερέρο στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα επαναφέρει τον Ισπανό στην βασική εντεκάδα των πειραιωτών.

«Μας άλλαξε το πλάνο η αποβολή»

Ένα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπέτις έχει να κάνει με το ότι ο Μαρτίνς δεν μπόρεσε να εφαρμόσει το πλάνο που είχε στο μυαλό του (με τις αλλαγές) στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα.

Κι αυτό λόγω της αποβολής του Τσιμίκα, καθώς ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες και ο Μαρτίνς αναγκάστηκε ν’ αλλάξει τα πλάνα του. Αυτό έλεγε ο 48χρονος προπονητής και στην προπόνηση του Σαββάτου,

μιλώντας με συνεργάτες του.

«Είχαμε στο πλάνο να μπει στο ματς ο Γκερέρο για να πιέσουμε περισσότερο, αλλά η αποβολή δεν μας επέτρεψε να εφαρμόσουμε αυτά που είχαμε σκεφτεί.

Μετά την αποβολή δεν μπορούσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι τον Γκερέρο, έπρεπε να αλλάξουμε την τακτική μας» έλεγε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ