Μαρτίνες: «Επρεπε να ήμασταν πιο ακριβείς για να σκοράρουμε»

Μαρτίνες: «Επρεπε να ήμασταν πιο ακριβείς για να σκοράρουμε»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έγραψε την πρώτη συμμετοχή του με τον Αρη και έδωσε το σύνθημα για το επικείμενο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Νίκο Μαρτίνες πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη, όντας θετικός στο τελευταίο 15λεπτο (μαζί με τις καθυστερήσεις), διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είπε ότι η ομάδα του δεν ήταν τόσο αποτελεσματική στις τελικές της προσπάθειες, ενώ τόνισε ότι θα είναι απολύτως έτοιμος σε περίπου δύο εβδομάδες.

«Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν τα καταφέραμε, να βρούμε χώρους απέναντι στον ΠΑΣ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Παίξαμε με μία καλά οργανωμένη ομάδα, που παίζει καιρό μαζί, έπρεπε να ήμασταν πιο ακριβείς στις φάσεις μας για να σκοράρουμε».

Για το αν είναι έτοιμος:

«Η αλήθεια είναι ότι θέλω λίγο χρόνο. Έχει καιρό που δεν αγωνίστηκα, αλλά θέλω θεωρώ δύο εβδομάδες ακόμα για να είμαι απόλυτα έτοιμος. Όμως όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου θα δώσω το 100%».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Ένα σημαντικό ματς, για τους οπαδούς μας, για όλη τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να δουλέψουμε γι αυτό το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ