Πετράκης : «Ώριμη εμφάνιση, κερδίσαμε μια καλή ομάδα»

Πετράκης : «Ώριμη εμφάνιση, κερδίσαμε μια καλή ομάδα»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη και την εικόνα που παρουσίασε εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τους ποδοσφαιριστές του συνεχάρη ο Γιάννης Πετράκης για το νικηφόρο αποτέλεσμα που πέτυχαν κόντρα στον Άρη, που χαρακτήρισε ως ποιοτική και μεγάλη ομάδα, ενώ προανήγγειλε αλλαγές για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
Για το ματς με τον Άρη: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, την εικόνα και το καλό αποτέλεσμα. Και στον κόσμο που μας βοήθησε, απλά θέλουμε να έρθουν περισσότεροι στο γήπεδο. Παίζαμε με ομάδα που είναι σε καλό φεγγάρι, έχει ποιότητα και οργάνωση, στοιχεία που κάνανε τη δουλειά μας δύσκολη. Πιστεύω ότι είχαμε καλή προσέγγιση και πλάνο. Είμαι χαρούμενος για τη συνέπεια και την αφοσίωση στη δουλειά μέσα στο γήπεδο που έδειξε κάθε ένας παίκτης. Κάναμε ώριμη εμφάνιση και κερδίσαμε μια καλή ομάδα».
Για το ότι επιλέγει τον σχηματισμό 3-5-2: «Όλα παίζουν τον ρόλο τους σε ένα ματς, αλλά πιο σημαντική είναι η συνέπεια σε αυτό που έχεις επιλέξει. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος στο πλάνο και στον στόχο με οποιοδήποτε σχηματισμό, άλλωστε όλοι έχουν και τα αρνητικά τους. Μετράει το να είσαι συγκεντρωμένος, να τον ξέρεις καλά και πόσο θέλεις να κερδίσεις».
Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τα καλά αποτελέσματα: «Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Ούτε παρασύρομαι, ούτε κρίνω από στιγμές, έχω πίστη στη δουλειά. Η καλή εικόνα και το αποτέλεσμα μεταβάλλονται εύκολα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα, αρκεί να το θέλουμε. Θα αφήσουμε τον χρόνο να το δείξει».
Για το αν θα κάνει αλλαγές στο ματς κυπέλλου: «Είναι τακτική δική μου να παίρνουν χρόνο όλα τα παιδιά. Δεν υπάρχει ομάδα στο επίπεδο του ΠΑΣ που να μην την ενδιαφέρει ο θεσμός. Είναι πιο εύκολο να πάρεις διάκριση».
Για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών των κίτρινων: «Θα υπήρχε σίγουρα καλύτερη ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να βάλουμε μια σειρά προτεραιότητας με όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Μπορεί κάτι τέτοιο να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα από όσο
Για τον Άρη: «Έχει πολλή ποιότητα και είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Διαθέτει καλή οργάνωση στο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω ότι θα έχει μια πολύ καλή χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ