Έγραψε ιστορία ο Νους: Έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΟΦΗ που πετυχαίνει καρέ τερμάτων (pics)

Έγραψε ιστορία ο Νους: Έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΟΦΗ που πετυχαίνει καρέ τερμάτων (pics)

O Τιάγκο Νους με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε γράφτηκε στην ιστορία του ΟΦΗ. Ποιος ήταν ο τελευταίος παίκτης που είχε πετύχει τέσσερα γκολ και πάνω πριν από σχεδόν 10 χρόνια στη Super League.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Φοβερός Νους με καρέ τερμάτων στο ματς του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ ήταν αυτός που έβαλε τουλάχιστον 4 γκολ στο Πρωτάθλημα μετά από 10 σχεδόν χρόνια. Στις 17.04.2016 είχε πετύχει πέντε ο Μάρκους Μπεργκ στο Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 6-1.

Όπως αναφέρει το Soccerbase, ο τελευταίος παίκτης ομάδας της περιφέρειας με καρέ ήταν ο Σταύρος Λαμπριάκος (22.04.2007, Ξάνθη – ΟΦΗ 4-1). Σύμφωνα με την ίδια σελίδα ο Νους είναι ο πρώτος ξένος στην ιστορία του ΟΦΗ που πετυχαίνει τέσσερα τέρματα σε ένα ματς.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μαυροπάνο: Αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο (vid)


Ενώ είναι ο τρίτος συνολικά στην ιστορία της ομάδας που πετυχαίνει κάτι παρόμοιο, μετά τους Δημήτρης Παπαδόπουλος (01.05.1977, ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 5-0) και Γιώργο Βλαστό (12.05.1985, ΟΦΗ – Πιερικός 6-2).

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ