Ράσταβατς : «Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας»

Ράσταβατς : «Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας»

Ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στη στήριξη του κόσμου στην ομάδα παρά τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη τύπου μετά 3-0 της ομάδας του επί του ΟΦΗ, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη τους και τους αφιέρωσε τη σημερινή νίκη. Αναλυτικά ο Σέρβος δήλωσε:

«Σημαντική νίκη η σημερινή και την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας. Είχαμε μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο και είμαστε ευγνώμονες για αυτό το γεγονός. Στο παιχνίδι στην αρχή πήγαμε προσαρμοστικά αλλά στην συνέχεια μετά το πρώτο γκολ ήταν όλα πιο εύκολα. Για μένα ήταν σημαντικό ότι ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Πιστεύω πως το μέλλον μας θα είναι πολύ καλύτερο. Παίρνουμε αυτοπεποίθηση και προσπαθούμε να βάλουμε στο κλίμα και τους τραυματίες. Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι πολλά ευχαριστώ στους φιλάθλους»

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι η μόνη διαφορά είναι τα γκολ. και με τον Παναιτωλικό πιέσαμε αλλά δεν σκοράραμε. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να κυριαρχείς αλλά να μην σκοράρεις. Εμείς δουλεύουμε πάντα στην δημιουργία, περιμένοντας να την κάνουμε γκολ. Ψυχολογικά σίγουρα επηρεάζεσαι όταν δεν σκοράρεις. Πρόθεσή μου είναι την Τετάρτη να κάνω κάποιες αλλαγές. Έρχεται και νέο παιχνίδι πρωταθλήματος και απαιτείται καλή διαχείριση».

Για το ματς του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων που ακολουθεί είπε: «Tην Τετάρτη δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, χρειάζεται καλή προετοιμασία, και το βλέπω και σαν ευκαιρία να δω και άλλους παίκτες. Η ομάδα μου, κάθε ομάδα χρειάζεται διάρκεια και ετοιμότητα συνεχή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ