Κοιλιάρας: «Δεχόμαστε εύκολα γκολ, πρέπει να ξυπνήσουμε»

Κοιλιάρας: «Δεχόμαστε εύκολα γκολ, πρέπει να ξυπνήσουμε»

Ο έμπειρος μέσος μετά την ήττα στην Ξάνθη στάθηκε στα εύκολα γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ και τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της κρητικής ομάδας.

Κατήφεια και απογοήτευση επικρατεί στο εσωτερικό του ΟΦΗ, μετά και τη νέα ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια με 3-0. Η κρητική ομάδα γνώρισε την τρίτη σερί ήττα της και με ένα βαθμό σε 4 ματς βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε την εμφάνιση του ΟΦΗ στην ακριτική πόλη και στάθηκε στα εύκολα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι οι Κρητικοί θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στην προπόνηση και να βελτιώσουν την εικόνα τους στα επόμενα ματς. «Πρέπει να ξυπνήσουμε γιατί είμαστε στην 4η αγωνιστική και έχουμε μόνο ένα βαθμό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οπως και στα άλλα ματς ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Στα πρώτα λεπτά είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ομως πρέπει να βρούμε επιτέλους τι φταίει και δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Από στημένη φάση φάγαμε πάλι γκολ και πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε στο πως θα δουλέψουμε καλύτερα στην προπόνηση, γιατί νομίζω είναι θέμα συγκέντρωσης.  Τρώμε πολύ εύκολα γκολ και για ακόμα μία φορά χάνουμε το ματς εύκολα, ενώ μπήκαμε δυνατά. 10 γκολ είναι πάρα πολλά», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν είναι σωστή, κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να βρούμε τι φταίει. Δεν ωφελεί να τα βάζουμε με την τύχη μας, φταίμε εμείς οι ίδιοι. Πρέπει να ξυπνήσουμε γιατί είμαστε στην 4η αγωνιστική και έχουμε μόνο ένα βαθμό. Ολοι οι αγώνες είναι δύσκολοι, παρά το δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να τα δίνουμε όλα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ