ΟΦΗ: Τραυματίστηκε ο Παπάζογλου, φόβοι για θλάση

ΟΦΗ: Τραυματίστηκε ο Παπάζογλου, φόβοι για θλάση

Ο 29χρονος αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Ξάνθη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ατυχος στάθηκε ο Τάσος Παπάζογλου στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ξάνθη στα Πηγάδια, καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ της κρητικής ομάδας στο 9’ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας τη θέση του στον Δημήτρη Κομεσίδη. Ο τραυματισμός του Παπάζογλου προκαλεί έντονο προβληματισμό στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς.

Η αποστολή της κρητικής ομάδας θα παραμείνει στην Ξάνθη για το ματς του Κυπέλλου και τις επόμενες ώρες ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του περιμένουν τα αποτελέσματα και αγωνιούν για την κατάσταση του Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος στο ματς με τους Ακρίτες πραγματοποίησε τη δεύτερη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ