Δώνης: «Η νωχελικότητα και η παθητικότητα του β’ ημιχρόνου να μας γίνουν μάθημα»

Δώνης: «Η νωχελικότητα και η παθητικότητα του β’ ημιχρόνου να μας γίνουν μάθημα»

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στο πρώτο αλλά όχι και στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να επικράτησε 3-0 κόντρα στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, μα ο προπονητής του, Γιώργος Δώνης, στάθηκε στα αρνητικά στοιχεία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός των Πρασίνων στην κάμερα τη NOVA:

«Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε το παιχνίδι . Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πολύ κακό δεύτερο χωρίς ρυθμό και χωρίς καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η νωχελικότητα και η παθητικότητα του δεύτερου μέρους πρέπει να μας γίνουν μάθημα».

Επιπλέον όταν ρωτήθηκε για την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών απάντησε ότι: «δεν θέλω να πω μόνο για τα νεαρά παιδιά. Ο κόσμος συμπαραστέκεται σε όλους του παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι οι φίλαθλοί μας βλέπουν μια καλή ποδοσφαιρική προσπάθεια και την επικροτούν».

Τέλος, για τα κενά διαστήματα στην απόδοση του Παναθηναϊκού επεσήμανε πως:«υπάρχουν κενά διαστήματα στους αγώνες, που οφείλονται σε διάφορους λόγους. Εκεί οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ