Παναθηναϊκός: Ο δαιμονισμένος, ο πρώτος σκόρερ και το τακουνάκι…

Παναθηναϊκός: Ο δαιμονισμένος, ο πρώτος σκόρερ και το τακουνάκι…

Ο Χατζηγιοβάνης πρόσθεσε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του με δύο ασίστ, ένα δοκάρι και πολλά χιλιόμετρα. Πρώτος σκόρερ ο Γιόχανσον, ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με ασίστ-τακουνάκι ο Μακέντα. Εξαιρετικοί και οι Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Ινσούα.

Ο Χατζηγιοβάνης πρόσθεσε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του με δύο ασίστ, ένα δοκάρι και πολλά χιλιόμετρα. Πρώτος σκόρερ ο Γιόχανσον, ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με ασίστ-τακουνάκι ο Μακέντα. Εξαιρετικοί και οι Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Ινσούα.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Λεβαδειακό:

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε μία εντυπωσιακή και καθοριστική επέμβαση με το σκορ στο 1-0. Στο 37’ εκτινάχθηκε και απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Σουμπίνιο, με τη μπάλα να κατευθύνεται στο αριστερό παραθυράκι. Σ’ αυτά τα ματς μία απόκρουση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Συνολικά ήταν και πάλι σταθερός στις εξόδους του και ενέπνεε σιγουριά.

ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Σουηδό, ο οποίος συνδυάστηκε άψογα με τον Μακέντα κι έβαλε το κερασάκι στη νίκη του Παναθηναϊκού. Είναι, άλλωστε, ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού»! Αμυντικά δεν είχε πρόβλημα, όποιος κι αν έπαιξε στην πλευρά του. Αρχικά ήταν ο Νανγκίς, μετά ο Σαβαντογκό, ενώ για λίγα λεπτά αντιμετώπισε και τον Γιακουμάκη.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός επιθετικά είχε μία κεφαλιά άουτ στο 19’ και την εκπληκτική μπαλιά στον Χατζηγιοβάνη στο 2-0. Ανασταλτικά δεν είχε κι αυτός κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στην πλευρά του με τους Νανγκίς, Σαβαντογκό, Γιακουμάκη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Ακόμα μία ώριμη εμφάνιση από τον έμπειρο στόπερ. Κέρδισε μονομαχίες με τον Μαρκόβσκι, ενώ επιχείρησε να προωθήσει και το παιχνίδι. Στα στημένα κυριαρχούσε στην άμυνα κι επιθετικά βρέθηκε δύο φορές στο αριστερό άκρο και είχε δύο πολύ καλά γυρίσματα.

ΦΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: Ο νεαρός αμυντικός έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Βγάζει άνεση και σιγουριά στις κινήσεις του σαν να παίζει για χρόνια στην ομάδα. Στον αέρα έμοιαζε ανίκητος και δεν έχασε καμία μονομαχία. Αλλά και στο χαμηλό παιχνίδι είχε αρκετές επεμβάσεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Σοβαρό παιχνίδι από τον νεαρό μέσο. Δεν εντυπωσίασε επιθετικά. Θα μπορούσε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Φάνηκε επηρεασμένος κι από την αποχή. Κράτησε τη θέση του αμυντικά και ήταν σίγουρος στις μεταβιβάσεις του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Μεστή εμφάνιση από τον αρχηγό. Κράτησε τη μπάλα, είχε πολλά τρεξίματα στη μεσαία γραμμή, αλλά κι αυτός επιθετικά δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Ανασταλτικά και πάλι είχε φυσικά αρκετά κλεψίματα και δεν επέτρεψε και στον Σουμπίνιο που έπαιζε στον άξονα να φανεί πολύ απειλητικός.

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Ξεκίνησε αριστερά και τελείωσε το πρώτο ημίχρονο δεξιά. Σε ρόλο δεξιού χαφ πέτυχε και το παρθενικό του γκολ με τον Παναθηναϊκό και γενικά στη Σούπερ Λίγκα. Καλή εμφάνιση σε θέση έκπληξη για τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή. Δεν επέτρεψε σε όποια πλευρά κι αν έπαιξε τα ανεβάσματα των αντίπαλων μπακ.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Εκπληκτική εμφάνιση από τον 21 ετών εξτρέμ. Είχε δύο ασίστ και ένα σουτ στο δοκάρι. Έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και αξίζει μία θέση όχι μόνο στην Εθνική Ελπίδων που κλήθηκε πρόσφατα, αλλά ακόμα και στην Εθνική Ανδρών. Δεν νομίζουμε ότι έχει πολλούς κλασικούς ακραίους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Μέτρια εμφάνιση από τον 20χρονο μεσοεπιθετικό. Ξεκίνησε με διάθεση, αλλά ήταν καλά κλεισμένος. Είχε ελάχιστες καλές επιθετικές ενέργειες. Κυριότερη η ωραία σκαφτή μπαλιά στον Ινσιούα στο 19’. Βοήθησε, ωστόσο, στο πρέσινγκ. Όσο περνούσε η ώρα έμοιαζε να μένει από δυνάμεις.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Είχε ένα γκολ και την πάσα στο σουτ του Χατζηγιοβάνη, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Μόλις στο 5’ πετάχτηκε έξυπνα στην πλάτη των Φαβάρο, Ζησόπουλου και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Αυτό αναζητάς από τον φορ. Μία φάση να την κάνει γκολ. Και το έπραξε ο 19χρονος επιθετικός. .

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΕΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ: Μπήκε για να δώσει φρεσκάδα και τρεξίματα στη μεσαία γραμμή και το έκανε με το παραπάνω. Κράτησε τη θέση του, είχε αρκετά κλεψίματα κι ένα καλό σουτ που μπλόκαρε ο Επασί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ: Ο μικρός είχε διάθεση, αλλά επιθετικά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο, διότι είχε αρχίσει να πέφτει ο ρυθμός και να μειώνεται η επιθετικότητα του «τριφυλλιού». Βοήθησε, όμως, αμυντικά στην πλευρά του.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Ντεμπούτο με εκπληκτική ασίστ με τακουνάκι στον Γιόχανσον. Είχε διάθεση, σωστές κινήσεις στον κενό χώρο κι έδειξε ότι θα βοηθήσει όταν φτάσει στο 100%. Ποιότητα έχει, αρκεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ