Το 10.gr παίζει μπάλα live!

Το 10.gr παίζει μπάλα live!

Οι Γιώργος Χελάκης, Βαγγέλης Μπραουδάκης, Διονύσης Δελλής, Νίκος Κώτσης και Νίκος Κιτσιγιάννης σχολιάζουν το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αλλά και όσα συνέβησαν στο κυρίως πιάτο της 4ης αγωνιστικής – Πλούσιο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη και όλα τα τελευταία νέα ενόψει της αναμέτρησης Πανιώνιος-Ολυμπιακός.

Για τους εραστές της μπάλας. Για τους ψαγμένους ποδοσφαιρόφιλους. Για όσους και όσες γουστάρουν αναλύσεις και παρασκήνιο, το 10.gr επανέρχεται με live εκπομπές από την αίθουσα σύνταξης.

Απόψε, Γιώργος Χελάκης, Βαγγέλης Μπραουδάκης, Διονύσης Δελλής, Νίκος Κώτσης και Νίκος Κιτσιγιάννης σχολιάζουν το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αλλά και όσα συνέβησαν στο κυρίως πιάτο της 4ης αγωνιστικής. Πλούσιο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη για τη μάχη των δύο Δικεφάλων και όλα τα τελευταία νέα ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό.

Μια ανατρεπτική εκπομπή για όσους δεν βολεύονται με τα καθιερωμένα δημοσιογραφικά κλισέ. Οι επισκέπτες του 10.gr διαμορφώνουν το περιεχόμενο της εκπομπής με τα ερωτήματα και τα σχόλιά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ