ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εμπιστεύθηκε στη βασική ενδεκάδα τους παίκτες που είχε από πέρυσι και δικαιώθηκε.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-0 σε ένα γεμάτο και πολύ καλό ματς. Η Ένωση είχε δύο δοκάρια και αρκετές καλές τελικές προσπάθειες, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε τα γκολ με πρωταγωνιστή τον Πρίγιοβιτς που σκόραρε δύο φορές, αλλά έχασε κι αυτός πολλές ευκαιρίες για να κερδίσει με ένα ακόμη πιο ευρύ σκορ.

Πασχαλάκης: Είχε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις στις φάσεις που έκανε η ΑΕΚ. Χρειάζονταν μια καλή εμφάνιση μετά από τα λάθη που είχε κάνει σε προηγούμενα ματς, και ειδικά στη ρεβάνς με την Μπενφίκα.

Μάτος: Έδωσε μεγαλύτερη προσοχή στα ανασταλτικά του καθήκοντα έχοντας στην πλευρά του τον πάντα επικίνδυνο Μάνταλο. Όταν βγήκε μπροστά έβγαλε την ασίστ στι 2ο γκολ του Πρίγιοβιτς. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Βιεϊρίνια: Ήταν καλύτερος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό. Ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα.

Βαρέλα: Έβγαινε περισσότερο πάνω στον Πόνσε και σε κάποιες φάσεις αντιμετώπισε δυσκολίες. Δεν έκανε κάποιο λάθος και καθάρισε αρκετές μπάλες μέσα αλλά και έξω από την περιοχή του Πασχαλάκη.

Κρέσπο: Κι αυτός είχε δυσκολίες απέναντι στον Λιβάγια στην αρχή, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Δείχνει μεγάλη σταθερότητα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, με καλές τοποθετήσεις.

Μαουρίσιο: Έδινε ηρεμία στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και μοίραζε σωστά το παιχνίδι. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και όταν είναι σε καλή μέρα όλη η ομάδα τραβάει καλύτερα.

Κάνιας: Απέφυγε τα λάθη που έκανε σε προηγούμενους αγώνες και έτρεξε περισσότερο από όλους στην ομάδα. Συνολικά είχε μια καλή εμφάνιση καλύπτοντας πολλούς χώρους και ντουμπλάροντας μαρκαρίσματα.

Πέλκας: Είχε ωραίες ενέργειες πίσω από τους χαφ της ΑΕΚ και μπροστά από την άμυνά της, αλλά δεν τις τελείωσε όπως θα ήθελε. Ήταν πάντως βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Μπίσεσβαρ: Στην επίθεση είχε ωραίες ενέργειες και ταλαιπώρησε τον Μπακάκη. Δεν τελείωσε όμως τις φάσεις όπως θα ήθελε. Έκανε καλό ματς παρά τις ημιτελείς του προσπάθειες.

Λημνιός: Μπροστά είχε ημιτελείς ενέργειες, αλλά έδωσε πολλές βοήθειες στον Μάτος πάνω στον Μάνταλο έχοντας καλή αμυντική συμπεριφορά.

Πρίγιοβιτς: Killer! Στην πρώτη φάση που βρήκε χώρο εκτέλεσε τον Μπάρκα πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ! Μετά έβαλε τη σφραγίδα του στο ματς με ένα δεύτερο εξαιρετικό τέρμα. Έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Λέο Ζαμπά: Μπήκε στο 74’ στη θέση του Λημνιού και έπαιξε στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Έχασε ένα τετ-α-τετ με το που μπήκε και την ευκαιρία να σκοράρει ξανά μετά τον ΟΦΗ.

Ελ Καντουρί: Μπήκε στο 81’ στη θέση του Πέλκα. Έπαιξε λίγο για να κριθεί.

Βέρνμπλουμ: Μπήκε στο 89’ στη θέση του Μπίσεσβαρ και έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ