Μπακασέτας: «Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Μπακασέτας: «Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί η ΑΕΚ να ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο από τον ΠΑΟΚ, αλλά… κατάφερε και έχασε με 2-0 και αυτό μετρά. Κάτι που ισχυρίστηκε εν ολίγοις και ο Τάσος Μπακασέτας μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας στην κάμερα της Nova μετά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0:

Για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας και την εικόνα της ΑΕΚ: «Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη, είναι ένα παιχνίδι λαθών. Δεν έχει σημασία ποιος το έκανε. Έχει γίνει ένα πέσιμο τώρα στον Βασίλη αλλά πέρσι έκανε ένα τάκλιν και πήραμε το πρωτάθλημα. Σήμερα κέρδισε η πιο αποτελεσματική ομάδα, όχι η καλύτερη. Στη διάρκεια του αγώνα εμείς ήμασταν καλύτεροι, αλλά ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός, έβαλε δύο γκολ και πήρε το ματς.

Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε δύο δοκάρια, προσπαθήσαμε να παίξουμε και να δώσουμε τα πάντα αλλά υπάρχουν και τέτοια παιχνίδια. Δεν τελείωσε τίποτα στο πρωτάθλημα από την 4η αγωνιστική, είναι μακρύς ο δρόμος. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους συμπαίκτες μου, δώσαμε τα πάντα σήμερα αλλά όπως είπα κέρδισε η πιο αποτελεσματική ομάδα και όχι η καλύτερη.

Υπάρχει απογοήτευση σίγουρα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα ότι είμαστε μια χαρά. Για άλλο αποτέλεσμα ήρθαμε εδώ. Στο βάθος του μυαλού όμως υπάρχει αισιοδοξία γιατί προσπαθήσαμε και δείξαμε ότι όταν βάλαμε τη μπάλα κάτω, ήμασταν καλύτεροι».

Για τις αγκαλιές των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων μετά το τέλος του αγώνα: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτά που έγιναν σήμερα στο τέλος. Είχαν ειπωθεί πολλά πέρσι και δυστυχώς είδαμε πολλά να γίνονται. Αλλά αυτό που είδαμε σήμερα, αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Είπαμε όλοι συγχαρητήρια στα παιδιά του ΠΑΟΚ, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Όλοι κάνουμε τη δουλειά μας και δεν πρέπει να υπάρχουν όσα έγιναν πέρσι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ανέβει γιατί την περασμένη σεζόν το φτάσαμε στον πάτο».

Για τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα: «Πιο βαριά εικόνα ήταν στο Άμστερνταμ στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν αντιδράσαμε, δεν ήταν εικόνα που μας αντιπροσωπεύει. Σήμερα δεν ήταν σίγουρα καλό σκορ. Δεν το λέω βαρύ, γιατί είναι πλασματικό. Έδειξε η ομάδα όμως αντίδραση. Τώρα πάμε στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Έχουμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε το μυαλό μας. Τώρα θα δείξουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε και πιστέψτε με θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ