Πρίγιοβιτς : «Φέτος θέλουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Πρίγιοβιτς : «Φέτος θέλουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Ο Σέρβος επιθετικός αναδείχθηκε MVP στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 2-0, έχοντας πετύχει και τα δύο γκολ

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0 καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ των ασπρόμαυρων καθαρίζοντας το παιχνίδι. Όπως ήταν λογικό αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι για την εμφάνιση μας και χάρηκαν όλοι οι φίλαθλοι μας για τη νίκη. Ο κόσμος έκανε καυτή την ατμόσφαιρα χάρηκα που σκόραρα και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που μου έκαναν πιο εύκολη τη ζωή, είχα πολύτιμη βοήθεια από αυτούς, απλά χαίρομαι που βοήθησα να πάρουμε τη νίκη. Δε σκέφτηκα ποτέ που δεν είχα σκοράρει κόντρα στην ΑΕΚ…»

Για την γρήγορη επιστροφή του από τον τραυματισμό είπε: «Εκτιμώ την πόλη και την ομάδα, με βοήθησε να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου πιο γρήγορα. Όλα γίνονται πιο εύκολα όταν υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Θέλαμε φέτος να πάμε στους ομίλους του Champions League αλλά δεν καταφέραμε, όμως έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλω να βρίσκομαι συνεχώς μέσα στο γήπεδο και να αγωνίζομαι, έχω έξτρα κίνητρο πλέον… Θα ξεκουραστώ όταν τελειώσει ο αγώνας, δεν γινόταν να απουσιάσω από το ντέρμπι…».

Για τις ομάδες και τα γκολ που πετυχαίνει: «’Θέλω να σκοράρω απέναντι σε όλους, θέλω γκολ και κόντρα στον Άρη. Θέλω να κερδίζω και να σκοράρω συνεχώς. Είναι ομαδική προσπάθεια το γκολ αλλά θέλω να αξιοποιώ τις πάσες των συμπαικτών μου».

Για τα γκολ που σημείωσε: «Είναι ωραία και τα δύο γκολ. Ήταν μια όμορφη βραδιά, αλλά στη συνέχεια ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και εκεί πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας».

Για την εμφάνιση του τόνισε: «Θα προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Έχω υψηλές προσδοκίες. Θέλω να κερδίζουμε και να πετυχαίνω πολλά γκολ. Καταλαβαίνουμε τη φιλοσοφία του προπονητή και συνεργαζόμαστε καλύτερα με τους συμπαίκτες μας. Έχουν έρθει και αρκετοί νέοι παίκτες, το σίγουρο είναι πως θα βελτιώνομαι συνεχώς…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ