ΑΕΚτζήδικη οργή μετά την ήττα : «Ο… τζάμπας Τίγρης, ο λίγος Μάνταλος, ο χειρότερος όλων Ουζουνίδης»! (pics)

ΑΕΚτζήδικη οργή μετά την ήττα : «Ο… τζάμπας Τίγρης, ο λίγος Μάνταλος, ο χειρότερος όλων Ουζουνίδης»! (pics)

Η ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα «πυροδότησε» την οργή του κόσμου της Ενωσης, η οποία εκφράστηκε με έντονα σχόλια στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Έκδηλη είναι η οργή των φίλων της ΑΕΚ, μετά την κακή ήττα της Ενωσης από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας. Από την κριτική των κιτρινόμαυρων δεν γλιτώνει σχεδόν κανείς, καθώς οι οπαδοί εξαπολύουν… πυρά προς πάσα κατεύθυνση!

Οι περισσότεροι τα βάζουν με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη, στον οποίο προσάπτουν ότι παρά τη συμμετοχή της ΑΕΚ στους «χρυσοφόρους» ομίλους, δεν ενίσχυσε το ρόστερ όσο θα έπρεπε.

Αρκετοί βεβαίως τα έχουν και με τους παίκτες, με τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο να έχει την… τιμητική του και να δέχεται την σκληρότερη κριτική. Επίσης στο στόχαστρο μπαίνει από αρκετούς και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ της Ενώσης.

Μάλιστα δεν αποφεύγεται η σύγκριση αρκετών παικτών της τωρινής ΑΕΚ με την περσινή, με τους Βράνιες και Χριστοδουλόπουλο να αναφέρονται ως μονάδες που λείπουν…

Ακόμη από την οργή του κόσμου της ΑΕΚ δεν ξεφεύγει ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν σχεδόν στο «απυρόβλητο». Αρκετοί από τους οπαδούς χαρακτηρίζουν ανεπαρκή τον Ελληνα τεχνικό, κριτικάροντας το αποψινό του κοουτσάρισμα, αλλά και τις επιλογές του γενικότερα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook που έγιναν από φίλους της ομάδας κατά τη διάρκεια και μετά το φινάλε του αγώνα της Τούμπας. Η οργή του κόσμου άρχισε να εκδηλώνεται στο πρώτο γκολ του Πρίγιοβιτς, έγινε πιο έντονη στο 2-0 και κορυφώθηκε με τη λήξη του ματς όταν δηλαδή η ήττα οριστικοποιήθηκε για την ΑΕΚ.

Φυσικά παρατίθενται σχόλια τα οποία είναι τα πιο… ευπρεπή ώστε να μπορούν να δημοσιευθούν, καθώς πολλά από αυτά η αλήθεια είναι ότι  «ξέφευγαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ