Πέλκας: «Ο Σαββίδης μας ντόπαρε ψυχολογικά για να κερδίσουμε»

Πέλκας: «Ο Σαββίδης μας ντόπαρε ψυχολογικά για να κερδίσουμε»

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Δικέφαλο τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια και ότι έμεινε φέτος στην ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν πολύ χαρούμενος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 2-0. «Θέλαμε τη νίκη, μπήκαμε συγκεντρωμένοι και με θέληση και πάθος κυριαρχήσαμε», τόνισε αρχικά.

Για τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος επέστρεψε γρήγορα από την τραυματισμό του και έκρινε το ντέρμπι με τα δύο γκολ που πέτυχε είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε γρήγορα και με δύο γκολ. Θα κάνει καλό στη ψυχολογία του».

Για την εικόνα του παιχνιδιού τόνισε: «Η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια, αλλά εμείς είχαμε τον έλεγχο. Ήταν ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε γιατί ξεκινήσαμε με -2 βαθμούς, ενώ προερχόμασταν και από την ήττα της Πέμπτης από την Τσέλσι. Δεν υπάρχει καιρός για χαρές, το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι βαρύ, αλλά υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη επισήμανε: «Ήθελε να κερδίσουμε και μας ντόπαρε στο ξενοδοχείο, μας το ζήτησε. Είναι πάντα δίπλα μας. Μας είπε να κερδίσουμε και το κάναμε».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Θέλουμε το νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Δε θέλω όμως να κοιτάζω τόσο μακριά».

Για τον ξένο διαιτητή: «Ήταν καλός, αλλά δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο μετά τα όσα έγιναν πέρσι».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι μαζί μας και μας βοηθάει. Είναι πάντα δίπλα μας. Οι οπαδοί μας ζουν και αναπνέουν για τον ΠΑΟΚ και χαίρονται όταν κερδίζει η ομάδα και εμείς χαιρόμαστε γι’ αυτούς».

Για ποιο λόγο δεν έφυγε από την ομάδα και αν υπάρχει πρόταση επέκτασης συμβολαίου: «Έμεινα για να πάρω το πρωτάθλημα. Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου, οπότε δε θέλω να σχολιάσω κάτι…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ