Αναβάλλεται το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά λόγω… Μπέτις και Λιόν

Αναβάλλεται το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά λόγω… Μπέτις και Λιόν

Ο ΠΑΟΚ έκανε χρήση του Joker Right και έτσι το ματς με την Κηφισιά (25/01, 21:00), για την 18η αγωνιστική της Superleague, αναβάλλεται.

Όπως και ο Ολυμπιακός, έτσι και ο ΠΑΟΚ έκανε χρήση του Joker Right και ζήτησε την αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (25/01, 21:00), για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Ο Δικέφαλος κατέθεσε αίτημα αναβολής του ματς και πλέον απομένει η τυπική επισημοποίηση για να να αναβληθεί το παιχνίδι. Ο λόγος;

Διαβάστε επίσης: Τους έδιωξε ο Αταμάν και αυτοί τον… εκδικήθηκαν: Ο Γκέιμπριελ μετά τον Μπράουν «πλήγωσε» τον Παναθηναϊκό (vids)

Για να προετοιμαστεί καλύτερα ο ΠΑΟΚ ενόψει της κρίσιμης συνέχεια στη League Phase του Europa League και τα δύο τελευταία ματς με Μπέτις στην Τούμπα (22/1) και Λιόν στη Γαλλία (29/1).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ