Μαυρέας: «Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Μαυρέας: «Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι οι παίκτες της ομάδας είχαν έναν θυμό μετά από όσα έγιναν πέρυσι.

Ο Αντώνης Μαυρέας θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς έχοντας ουσία επικράτησε με 2-0 στην Τούμπα. Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου τόνισε σε δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1» ότι η νίκη ήρθε χωρίς να πιάσει τοπ απόδοση η ομάδα.

Αρχικά τόνισε: «Θεωρώ ότι αυτό που θέλαμε το πήραμε. Ήμασταν ουσιαστικοί απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Δεν είχαμε, βέβαια, τα στάνταρ από κάποιους παίκτες. Θεωρώ ότι θέλει 2-3 ακόμα αγωνιστικές για να δέσει η ομάδα. Το ρόστερ είναι το σημαντικότερο πράγμα. Να βάζεις έναν παίκτη και να μη σου λείπει ο άλλος. Η ομάδα είχε ένα θυμό από πέρσι, γιατί η ΑΕΚ σου πήρε κάτι που δεν το άξιζε. Ο κόσμος, όμως, ήταν φανταστικός και του αξίζουν συγχαρητήρια. Η οικογένεια μπορεί να πάει στο γήπεδο και δεν έχει να φοβηθεί κάτι».

Για την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ: «Ο Πασχαλάκης ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά κάποια άλλα παιδιά δεν είχαν τη φρεσκάδα για «τριγωνάκια» και τέτοιες ενέργειες. Αλλά έτσι ήμασταν και με τον Αστέρα, ενώ με τον ΟΦΗ ήμασταν κάπως πιο βελτιωμένοι. Θεωρώ ότι στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα βρει το ρυθμό της και θα αγωνιστούν όλοι οι παίκτες. Δε βγαίνει η σεζόν με 14 παίκτες».

Για τον Πέλκα είπε: «Ο κάθε προπονητής κάνει τα σχέδιά του, έχει τους κατασκόπους. Ο Πέλκας πέρσι είχε μία τρομερή απόδοση, αλλά οι προπονητές πλέον κοιτάζουν πώς να τον κλειδώσουν».

Για τον Πρίγιοβιτς τόνισε: «Είναι ένας άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά. Μπορεί να μην έχει ακουμπήσει την μπάλα ή να μη μαρκάρει πολύ, αλλά μέσα στην περιοχή είναι πραγματικά αχτύπητος».

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι και την ήττα: «Έφτασα από το μεσημέρι και είδα μία ατμόσφαιρα γιορτής. Στα παλιά τα χρόνια εμείς πιστεύαμε πρώτα στα κουράγια μας, στο πάθος μας, πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη Νάπολι. Αυτό αγαπούσε ο κόσμος σε μας, όχι την ποιότητά μας. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς. Έβλεπα υπερβολικό σεβασμό από την ομάδα και τον κόσμο προς την Τσέλσι. Εκλάμβανα ένα κλίμα ότι πρέπει να έχουμε το μυαλό μας περισσότερο στην ΑΕΚ… Βέβαια, το ότι ήρθε η Τσέλσι στην Τούμπα και είδαμε ένα τέτοιο ματς, ήταν μία παράσταση για όλους».

Για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Άρη είπε: «Τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Άρη. Εμείς όταν πηγαίναμε στο Χαριλάου, ήταν παραταγμένες πόσες κλούβες των ΜΑΤ. Εμένα το δεύτερο παιχνίδι μου στον ΠΑΟΚ ήταν απέναντι στον Άρη. Είδα μία Τούμπα με 40.000 κόσμο πρώτη φορά, κερδίσαμε με 3-1 και όλα πήγαν καλά. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς την Τετάρτη, στο οποίο δεν πρέπει να υπάρξουν… ασχήμιες. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει γιατί έχει καλύτερη ομάδα, αλλά είναι ένα ματς από τα παλιά. Επαναλαμβάνω να μη γίνουν ασχήμιες».

Για την απόδοση του Φινλανδού διαιτητή στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Τρομερός ο διαιτητής. Ας κάτσουν οι Κομίνηδες σπίτι τους… Ο άνθρωπος είχε μία λογική. Ας κάτσουν σπίτι τους και να μαθαίνουν από αυτά τα παιχνίδια. Υπάρχουν καλοί Έλληνες διαιτητές, όμως πρέπει να βλέπουν αυτά τα παιχνίδια. Δεν άξιζε να κάνει η ΑΕΚ αυτό που έκανε πέρσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ