Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο «Serial Killer» του ΠΑΟΚ!

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο «Serial Killer» του ΠΑΟΚ!

Ο Σέρβος επιθετικός έφτασε τα 44 γκολ σε 69 επίσημα παιχνίδια με τον Δικέφαλο και τα 24 σε 29 αγώνες μέσα στο 2018 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς χρωστούσε κάτι στην ΑΕΚ από πέρυσι… Στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0, αλλά ο Σέρβος λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μοιραίο παίκτη όταν έχασε πέναλτι στο 0-0 και μετά ένα μοναδικό τετ-α-τετ (επίσης στο 0-0) απέναντι στον Μπάρκα. Παρόλα αυτά ήταν μεταξύ των κορυφαίων του Δικέφαλου και στο τέλος εξιλεώθηκε -εν μέρει- με την ασίστ που έβγαλε στον Πέλκα.

Πριν το χθεσινό (23/9) ντέρμπι της Τούμπας, ο Πρίγιοβιτς δεν είχε καταφέρει να σκοράρει απέναντι στην ΑΕΚ στις επτά προηγούμενες φορές που βρέθηκε απέναντί της (δύο τελικούς Κυπέλλου, δύο ματς play-offs και τρεις αγώνες πρωταθλήματος).

Ο Σέρβος επιθετικός έσπασε το ρόδι με εντυπωσιακό τρόπο και με δύο δικά του τέρματα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Ένωσης με 2-0.

Πλέον ο Πρίγιοβιτς έχει σκοράρει εναντίον στις 15 από τις 17 ομάδες που έχει παίξει αντίπαλος στη Super League (δεν έχει παίξει με ΟΦΗ και Άρη). Δεν έχει βάλει γκολ μόνο σε Ατρόμητο και Ξάνθη (από αυτούς απέναντι στους οποίους αγωνίστηκε), αν και απέναντι στους Θρακιώτες έχει σκοράρει στο Κύπελλο…

Ο Σέρβος έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που έβαλε δύο γκολ στην ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 14,5 χρόνια, καθώς ο προηγούμενος ήταν ο Γιασεμάκης στο 3-2 της Τούμπας στις 21 Μαρτίου 2004 με ανατροπή από 0-2!

Επίσης ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός στην Τούμπα και από το καλοκαίρι του 2017 έχει σκοράρει στα 17 από τα 21 που ξεκίνησε βασικός εντός, μένοντας άσφαιρος πέρυσι μόνο απέναντι σε Ολίμπικ Ντόνετσκ, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ και Ξάνθη!

Ο Σέρβος έχει φτάσει τα 44 γκολ σε 69 επίσημους αγώνες στον ΠΑΟΚ, σκοράροντας περίπου δύο γκολ κάθε τρία ματς!

Ο απολογισμός του είναι εντυπωσιακός και δεν είναι τυχαίο ότι πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League 19 γκολ.

Πέρυσι σταμάτησε στα 27 τέρματα σε 39 αγώνες. Το καλοκαίρι είπε ότι φέτος θέλει να ξεπεράσει τα 30 γκολ και ήδη έχει βρει δίκτυα 7 φορές σε 10 ματς.

Και κάτι τελευταίο: μέσα στο 2018 έχει σκοράρει 24 γκολ σε 29 ματς! Ο Πρίγιοβιτς δεν είναι απλά ένας «Killer». Είναι ένα «Serial Killer»!

ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ