Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη χρήση του AEL FC Arena

Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη χρήση του AEL FC Arena

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κοινοποίησε στην ιστοσελίδα της την πρόταση προς την ιδιοκτησία του AEL FC Arena για τη χρήση του γηπέδου κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Με επιστολή την οποία κοινοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ ΑΕΛ απευθύνεται στην ιδιοκτησία του AEL FC Arena και παρουσιάζει την πρότασή της για τη χρήση του γηπέδου, όπως γνωστοποιήθηκε από τον Αλέξη Κούγια στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (24/09).

Κάνει λόγο για ποσό της τάξης των 7.000 ευρώ ανά αγώνα, 20% επί των καθαρών εσόδων, το 50% του ασφαλιστικού συμβολαίου και συντήρηση του χλοοτάπητα από τη θεσσαλική ΠΑΕ. Τέλος, αναφέρεται σε ποσό των 18.5000 ευρώ για παρελθούσες χρήσεις του γηπέδου, αλλά και 6.000 για το ενοίκιο του ραδιοφώνου, με τα δύο τελευταία να αποπληρώνονται σε δόσεις μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αναλυτικά:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε για τη σημερινή μας πρόταση για τη χρήση του AEL FC ARENA, όπως αυτή παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ σήμερα σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο κ. Αλέξης Κούγιας.

– 7.000,00€ συν ΦΠΑ ανά αγώνα , πληρωτέο κάθε Τρίτη την εβδομάδα του αγώνα.

– 20% επιπλέον επί των καθαρών εσόδων ανά αγώνα (την εκκαθάριση θα την κάνετε εσείς).

– Πληρωμή από την ΠΑΕ ΑΕΛ ποσοστού 50% του ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το γήπεδο.

– Συντήρηση χλοοτάπητα από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

– Τα ποσά των 18.500,00€ για τις λοιπές παρελθούσες χρήσεις συν το ποσό των 6.000,00€ για το ενοίκιο του ραδιοφώνου, σύνολο 24.500,00€ προτείνεται να αποπληρωθεί έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου σε ισόποσες δόσεις.

Με τιμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ