ΑΕΛ: Ανακοινώθηκε και έρχεται ο Φέστα

ΑΕΛ: Ανακοινώθηκε και έρχεται ο Φέστα

Ο 49χρονος Ιταλός είναι και επίσημα ο νέος προπονητής των Βυσσινί - Ερχεται την Τρίτη στην Λάρισα και πιάνει αμέσως δουλειά για να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή, Τζιανλούκα Φέστα, ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας η Λάρισα. Ο 49χρονος τεχνικός θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο.

Ο Φέστα θα ταξιδέψει την Τρίτη στην Αθήνα από το Κάλιαρι με πτήση μέσω Μιλάνου και θα μεταβεί αμέσως στη Λάρισα, για να ξεκινήσει την ανοικοδόμηση της νέας του ομάδας. Ο πρώην προπονητής των Κάλιαρι και Κόμο, που έκανε σπουδαία καριέρα σαν ποδοσφαιριστής σε Ιταλία και Αγγλία, έρχεται στην Ελλάδα, με στόχο να επαναφέρει την Λάρισα στον δρόμο των επιτυχιών.

Η ΑΕΛ μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 3 ήττες και μόλις 1 νίκη. Οι άνθρωποι του θεσσαλικού συλλόγου ευελπιστούν ότι με την άφιξη του Φέστα η ομάδα θα βελτιώσει την εικόνα της και θα αρχίσει να μαζεύει βαθμούς, αρχής γενομένης από το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή και παλαιό ποδοσφαιριστή Gianluca Festa.

Ο νέος προπονητής μας είναι 49 ετών κι έχει παραστάσεις από υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα, όπως το ιταλικό και το αγγλικό, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Φτάνει αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα με πτήση μέσω Μιλάνου από το Κάλιαρι και αμέσως μετά θα έρθει στη Λάρισα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ