
Πώς σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης την άνετη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι...
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην εκπομπή του στη NOVA και παραδέχθηκε πως ούτε στο ημίχρονο περίμενε να πάρει τόσο εύκολα τη νίκη η Ένωση.
Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε και στις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για τον οποίο τόνισε πως δείχνει σαν να πειραματίζεται όλο αυτό το διάστημα στους «πράσινους».
Διαβάστε επίσης: MME Ισπανίας: «Σε κρίση ο Παναθηναϊκός του Μπενίτεθ, κινδυνεύει με ιστορική αποτυχία»
«Εξελίχθηκε σε θρίαμβο, πράγμα που δεν περίμενα. Ούτε πριν ούτε στο ημίχρονο το περίμενα. Δεν νομίζω κανείς να το περίμενε. Η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένας Παναθηναϊκός λίγο καλύτερος, κρατούσε καλύτερα την μπάλα. Ήταν διαβασμένος, μπλόκαρε τον Πινέδα, δεν άφησε την ΑΕΚ καθόλου, την ανάγκασε να κάνει λάθη. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να αναπτυχθεί, αλλά ήταν καλά στημένη», είπε μεταξύ άλλων ο Ντέμης.
«Κόστισε ψυχολογικά στον Παναθηναϊκό το δεύτερο γκολ»
«Σαν να πειραματίζεται ο Μπενίτεθ»



















