ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κέρδος η παρουσία του κόσμου»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κέρδος η παρουσία του κόσμου»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευσή του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη με τις τρεις νίκες που είχαν σημειώσει έφεραν στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Λεβαδειακό περίπου 25.000 θεατές και αυτό στάθηκε αιτία να βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σ’ αυτήν μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Η παρουσία των φιλάθλων μας στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου την Κυριακή το απόγευμα ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, περισσότερο και από τη νίκη, τους τρεις βαθμούς ή την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Χιλιάδες κόσμου, οικογένειες, άνθρωποι όλων των ηλικιών υποστήριξαν τους ποδοσφαιριστές με τον ενδεδειγμένο τρόπο και βοήθησαν για να φτάσει η ομάδα σε ακόμα μία νίκη.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ενωμένη αποκτά τεράστια δυναμική και ουδείς περισσεύει. Τα μηνύματα φανερώνουν ότι και στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Σας καλούμε όλους κοντά μας».

Η συμπεριφορά του κόσμου, λοιπόν, εκτός από τη βροντερή παρουσία ήταν κάτι που σχολιάστηκε θετικά από τα στελέχη της ομάδας. Γι’ αυτό κι αποφάσισαν να ζητήσουν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (πήραν τελικά 1.600, αλλά θα είναι πολύ περισσότεροι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα εκδράμουν στην Αρκαδία). όσον αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μόνο έκπληξη δεν θα είναι να βρεθούν στο γήπεδο 30.000 και πλέον θεατές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ