Επιβεβαίωση για την απουσία του Κάτσε

Επιβεβαίωση για την απουσία του Κάτσε

Ο Αλβανός διεθνής μέσος θα χάσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ατομικό πρόγραμμα για Τζανδάρη. Πρόβλημα και ο Σέχου.

Ο Έργκους Κάτσε στο ματς με τον Λεβαδειακό τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Αναφέραμε ότι ο χρόνος απουσίας του εκτιμάται στη μία εβδομάδα κι ότι θα χάσει τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι αυτό επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα από το ιατρικό τιμ.

Ο Κάτσε έχει πρόβλημα στην αριστερή ποδοκνημική στον έσω σύνδεσμο. Ξεκίνησε αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία και θα μείνει εκτός προπονήσεων όλη την εβδομάδα. Ο Φάνης Τζανδάρης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και δείχνει κι αυτός ότι δύσκολα θα είναι 100% έτοιμος για το ματς με τους Ηπειρώτες, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και ο Αποστολάκης. Ο Σέχου επίσης το Σάββατο στον αγώνα της Κ19 με το αντίστοιχο συγκρότημα του Λεβαδειακού, τραυματίστηκε και η μαγνητική που έκανε στο «ΥΓΕΙΑ» έδειξε αμβλύ τραύμα μ’ εκτεταμένο αιμάτωμα στους γλουτιαίους. Ξεκίνησε αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία και θα μείνει κι αυτός εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.

Τη Δευτέρα, παράλληλα, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν με τον Λεβαδειακό έκαναν αποφόρτιση και οι υπόλοιποι έπαιξαν σε έντονους ρυθμούς διπλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ