
Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε με 5-0 τον ΟΦΗ στο Ρέντη, σε ένα πολύ εύκολο απόγευμα Παρασκευής (21/1)
Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 5-0 στο Ρέντη για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.
Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες μπήκαν από την αρχή δυνατά και δημιούργησαν φάσεις με τον Κότσαλο και Κολοκοτρώνη. Στο 23′ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από σέντρα του Κολοκοτρώνη από δεξιά ο Μίλισιτς με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Σίμου είχε και πάλι τον απόλυτο έλεγχο και ξεκίνησε με μία τεράστια ευκαιρία στο 49′ όπου ο Βασιλακόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 70′ με τον Αλαφάκη να εκτελεί κόρνερ στην καρδιά της περιοχής και τον Γιουσούφ με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Τρία λεπτά μετά οι Πειραιώτες έκαναν τρία τα τέρματα τους με τον Αλαφάκη να σημειώνει ακόμα μία ασίστ και τον Χάμζα με δυνατή κεφαλιά να κάνει το 3-0.
Στο 84′ ο Αλαφάκης από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό 5-0 για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσε στο 85′ ο Τρικαλιώτης έπειτα από ασίστ του Σουλανιάκου.
Επόμενος αγώνας για τους Νέους του Ολυμπιακού είναι την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Βόλο εντός έδρας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σίμος): Καμπαγιοβάνης, Καρκατσάλης, Αβραμούλης, Σιώζιος, Αλαφάκης, Μίλισιτς (81′ Λάνα), Κότσαλος, Χάμζα (75′ Τρικαλιώτης), Κολοκοτρώνης (81′ Σουλανιάκου), Γιουσούφ (75′ Κορτές), Βασιλακόπουλος (75′ Φράγκος).
ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Γυπαράκης, Λαγουδάκης, Χέιλυ, Μπαλάσης, Τούφας, Χνάρης, Σωμαράκης, Κράστα, Αντωνακάκης, Ασμαργιανάκης, Δάρλας.


















