Χασάν : «Ανυπομονούσα γι’ αυτή τη στιγμή από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό»

Χασάν : «Ανυπομονούσα γι’ αυτή τη στιγμή από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό»

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για το γκολ που λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Πανιώνιο και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν, ενώ ρωτήθηκε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, ο οποίος λύτρωσε τους Ερυθρόλευκους στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πανιώνιο το βράδυ της Δευτέρας (24/09), μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στους Κυανέρυθρους, τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν με τους οπαδούς της ομάδας του, αλλά και τη συνήθεια του Ολυμπιακού να σκοράρει στο τέλος των αναμετρήσεων. Ρωτήθηκε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την 5η αγωνιστική της Superleague και αφιέρωσε το αποψινό τέρμα του τόσο στην οικογένειά του όσο και στον κόσμο των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι πέτυχα γκολ. Από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό ανυπομονούσα για τη στιγμή που θα έρθει το γκολ. Ευτυχώς ήρθε το γκολ. Το σημαντικότερο απ΄όλα είναι οι τρεις βαθμοί»

Για το αν το αφιερώνει κάπου: «Το γκολ το αφιερώνω στον πατέρα μου, στην μητέρα, γενικότερα στην οικογένεια μου και φυσικά σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»

Για το πώς ένιωσε που πέτυχε το γκολ: «Είναι πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα για τον επιθετικό να σκοράρει. Όταν βάζει γκολ ο επιθετικός σίγουρα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση του. Τώρα πρέπει να το ξεχάσω και να συνεχίσω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά»

Για τα γκολ που πετυχαίνει ο Ολυμπιακός στο τέλος: «Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να πιστεύουν ότι θα σκοράρουν μέχρι το τέλος. Ο προπονητής μας έχει πει να παλεύουμε τους αγώνες μέχρι το τέλος. Σήμερα, όπως και την προηγούμενη φορά, καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος. Ήταν τρομερό το σκηνικό στο τέλος του αγώνα, καθώς πανηγυρίζαμε με τους οπαδούς μας. Εγώ ειδικά που πέτυχα το γκολ ένιωσα υπέροχα».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τη βαθμολογία. Σημαντικότερο απ΄όλα είναι να κοιτάμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς από κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου θα έχουμε το μυαλό μας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και θα συγκεντρωθούμε σ’ αυτή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ