Τσιλούλης: «Κρατάμε την προσπάθεια, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

Τσιλούλης: «Κρατάμε την προσπάθεια, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

Ο 23χρονος μέσος μίλησε για το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκα και σχολίασε την εμφάνιση του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Πανιώνιος στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά στο 92’ δέχθηκε γκολ από τον Αχμέντ Χασάν και έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Ο Σωτήρης Τσιλουλής, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκα, μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι Κυανέρυθροι και τόνισε ότι ο Πανιώνιος σέβεται όλες τις ομάδες, αλλά δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντεμπούτο του: «Είναι τιμή να κάνω το ντεμπούτο μου στην Α΄ Εθνική με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ευχαριστώ που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ στα σαλόνια της Superleague. Από εκεί και πέρα δουλεύω στην προπόνηση για να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».

Για την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας. Τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας. Μας δίνουν ώθηση να τρέξεις, να παλέψεις και να δώσεις ό,τι έχεις για την ομάδα».

Για το τι έλειψε από τον Πανιώνιο στο αποψινό παιχνίδι: «Για να μην έχουμε κερδίσει το παιχνίδι και να μην έχουμε σκοράρει, κάτι μας έλειψε. Κρατάμε την προσπάθεια και αν συνεχίσουμε έτσι, όλα θα πάνε καλά. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν! Με τέτοιες εμφανίσεις, μόνο καλά πράγματα θα έρθουν».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές: «Ο ένας βαθμός μέχρι στιγμής μας προβληματίζει, αλλά έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και οι άλλες ομάδες δεν έχουν απομακρυνθεί πολύ, παρά το εύκολο πρόγραμμα. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας, στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό».

Για το πως τον έχον βοηθήσει ο Ζοσέ Ανιγκό και συμπαίκτες του: «Ο προπονητής με βοήθησε να προσαρμοστώ στην ομάδα και στο παιχνίδι. Ο αρχηγός μας ο Κόρμπος μου έδωσε συμβουλές, όπως και ο Μασούρας. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του κάθε παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ