Μασούρας: «Τέτοια παιχνίδια είναι οδηγός για τη συνέχεια»

Μασούρας: «Τέτοια παιχνίδια είναι οδηγός για τη συνέχεια»

Ο 24χρονος μέσος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι ο Πανιώνιος δυσκόλεψε τους Πειραιώτες και επισήμανε ότι το αποψινό ματς θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μασούρας, το ματς με τους Ερυθρόλευκους θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη δύσκολη συνέχεια.  «Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες και φτάνεις κοντά στο να νικήσεις, είναι απλά κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να αλλάξουν και θα τα πάμε καλύτερα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πιο επίπονο να γυρνάς πίσω. Θέλω να παίζω πιο μπροστά, όμως πρέπει να δίνεις τα πάντα για την ομάδα. Δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό και πήγαμε καλύτερα τακτικά μόλις πήγα πίσω. Το είχαμε συζητήσει και πριν το παιχνίδι, γιατί με αυτό τον τρόπο θα έβλεπα κενό χώρο στην πλάτη των αμυντικών. Ίσως είχα κάποια θέματα στην άμυνα στην αρχή, αλλά μετά τα πήγα καλά», δήλωσε αρχικά.

Για το τελικό αποτέλεσμα και την πικρία που αφήνει στον Πανιώνιο το 0-1: «Έπρεπε να έχουμε κερδίσει κάτι παραπάνω. Υπάρχουν 2-3 φάσεις που είτε εμείς δεν τα καταφέραμε, είτε έγινε κάποιο διαιτητικό λάθος που μας σταμάτησε».

Για την παρακαταθήκη που αφήνει η σημερινή εμφάνιση του Πανιωνίου: «Είναι οδηγός τέτοια παιχνίδια. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες και φτάνεις κοντά στο να νικήσεις, είναι απλά κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να αλλάξουν και θα τα πάμε καλύτερα. Θεωρώ ότι μας βοήθησε ο προπονητής να καταλάβουμε ότι πρέπει να παλέψουμε τα παιχνίδια αυτά για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μετά στα πιο εύκολα παιχνίδια πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών».

Για τους τρεις μονομάχους του τίτλου ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Είναι ένα κλικ παραπάνω από πέρυσι κι οι τρεις. Αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να έχουν και καλή πορεία στην Ευρώπη. Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ