Δέλλας: «Έχω ενστάσεις για τη φάση της ισοφάρισης»

Δέλλας: «Έχω ενστάσεις για τη φάση της ισοφάρισης»

Ο Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Παναιτωλικού κόντρα στη Λαμία, στάθηκε ιδιαίτερα στη φάση της ισοφάρισης των Φθιωτών στις καθυστερήσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού, δήλωσε ικανοποιημένος από το θέαμα που προσέφερε η ομάδα του και η Λαμία, όμως δεν έκρυψε τόσο τον προβληματισμό του για τα λάθη των παικτών του όσο και τις ενστάσεις του για το τι έγινε στη φάση του 99’ όταν ισοφάρισε η Λαμία, ενώ έκλεισε ξεκαθαρίζοντας πως ο πρώτος στόχος του Παναιτωλικού είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Δέλλα στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι για να το βλέπεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν νευρικοί. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε καλά και να μην είμαστε φλύαροι, αλλάξαμε την εικόνα μας και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στη φάση του 55’.

Δεχτήκαμε την ισοφάριση από ένα λάθος στον χώρο του κέντρου και αυτό μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού και το καταφέραμε. Στο τέλος έγινε ένα λάθος απειρίας. Δεν μπορεί στο 94’ να γίνεται ένα τέτοιο λάθος και να δίνεις τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στη φάση της ισοφάρισης ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε το πέναλτι και εκεί έχω κάποιες ενστάσεις για το τι έχει συμβεί.

Τέτοια παιχνίδια φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο αλλά για εμάς είναι δύο χαμένοι βαθμοί. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα ατομικά λάθη που κάνουμε και στοιχίζουν βαθμούς ειδικά με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Κάθε χαμένος στην έδρα μας μετράει. Τέτοιες νίκες μπορεί να είναι και διπλές».

Τέλος αναφερόμενους στους Καμαρά και Λουσέρο σχολίασε: «Είναι δύο νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και θα βοηθήσουν. Θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ