Χορός «κατασκόπων» στη Νέα Σμύρνη

Χορός «κατασκόπων» στη Νέα Σμύρνη

Μίλαν και Μπέτις έστειλαν ανθρώπους για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς του Πανιωνίου με τους Πειραιώτες, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και «μάτια» των Αντερλεχτ και Γαλατάσαραϊ.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας επικράτησε του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 1-0 για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με το παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται υπό το βλέμμα  «κατάσκοπων» μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Μεταξύ άλλων στο γήπεδο του Πανιωνίου βρέθηκαν εκπρόσωποι των δύο εκ των τριών αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, με τις Μίλαν και Μπέτις να στέλνουν ανθρώπους για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Εκτός από τους ανθρώπους της ισπανικής και της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι ήρθαν για να «τσεκάρουν» τους παίκτες του Ολυμπιακού και να… μάθουν τα μυστικά του Πορτογάλου προπονητή, στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης «μάτια» της Αντερλεχτ και της Γαλατάσαραϊ.

Πρόκειται για δύο ομάδες που παραδοσιακά κοιτάζουν την ελληνική αγορά και πάντα έχουν ανοιχτά τα… ραντάρ τους, για να βρουν λαβράκια στη Σούπερ Λίγκα. Η Αντερλεχτ το καλοκαίρι απέκτησε τον Βράνιες από την ΑΕΚ, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε ξεχωρίσει και την περίπτωση του Μπιορν Ενγκελς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ