Θεοδωρίδης: «Με τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

Θεοδωρίδης: «Με τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για τη νίκη επί του Πανιωνίου και έκανε ειδική μνεία στην κόσμια συμπεριφορά των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Στην παρουσία και τη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στάθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0. Ο Α’ αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε ότι οι φίλαθλοι των Πειραιωτών στάθηκαν κόσμια δίπλα στην ομάδα και τη βοήθησαν να πάρει τη νίκη. «Με τους οπαδούς μας στο πλάι μας δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μεγάλη υπόθεση να πετυχαίνεις μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον ίδιο τρόπο. Πήραμε δυο νίκες στα τελευταία δευτερόλεπτα, αυτό δείχνει ότι οι παίκτες μας πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν το κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος. Μπορεί να μην είμαστε στον άριστο βαθμό ετοιμότητας σε κάθε ματς όπως θα θέλαμε να είμαστε, αλλά το σημαντικό είναι οι νίκες. Θέλω να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς στη βαλίτσα.

Ευχαριστώ τον κόσμο! Βλέπει τι κάνει ο Μαρινάκης. Η ομάδα δεν είναι στο σημείο που όλοι θέλουμε. Χάρηκα με τον κόσμο που ήταν εδώ σήμερα, έχοντας κόσμια παρουσία. Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα. Έτσι θέλω να γίνεται σε κάθε ματς για να έχουμε πάντα κοντά μας τους φιλάθλους μας. Με τους οπαδούς μας στο πλάι μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο! Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει και την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκη» για το ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, να θυμίζουμε τον παλιό Ολυμπιακό!

Οι ποδοσφαιριστές μας μου θυμίζουν τους Γερμανούς και τους Άγγλους! Χαίρομαι για τον Ολυμπιακό, χαίρομαι για τον κόσμο και για τον πρόεδρο. Θέλω πάντα οι φίλαθλοί μας να κάνουν τέτοια ατμόσφαιρα όπως σήμερα που να θυμίζει ότι παίζουμε στο γήπεδό μας»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ