Ο Δώνης «τα έχωσε» στους παίκτες του Παναθηναϊκού παρά τη νίκη

Ο Δώνης «τα έχωσε» στους παίκτες του Παναθηναϊκού παρά τη νίκη

Ο Γιώργος Δώνης δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό κάτι που αποδεικνύει πόσο μεγάλος προπονητής είναι ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Παναθηναϊκός λεχει ξεκινήσει ονειρικά τη σεζόν στο πρωτάθλημα, έχει κάνει το 4Χ4 και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ παίζει πιθανότατα την καλύτερη μπάλα ως τώρα. Παρόλα αυτά ο Γιώργοε Δώνης δεν είναι ευχαριστημένος κυρίως από την εμφάνιση με τον Λεβαδειακό και το είπε κιόλας στη συνέντευξη Τύπου του ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός όμως δεν έμεινε εκεί καθώς είχε και πολλά να πει και στους παίκτες του στα αποδυτήρια και τους τα έχωσε κυρίως για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, 0 προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στους παίκτες του πρέπει να κρατάνε περισσότερο την μπάλα, να τρέχουν παραπάνω, να ανεβάζουν περισσότερο τις γραμμές και να παίζουν πιο ώριμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δώνης θέλει να ελαττώσει όσο γίνεται τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας για την τρομερή έναρξη της σεζόν και γενικά δεν θέλει να λέει κολακευτικά λόγια. Ίσα ίσα που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν πολύ, ενώ και οι φωνές και η κατσάδα ήταν με σκοπό να αφυπνίσει τους παίκτες του και να έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ