«Ο Πρίγιοβιτς με τα γκολ του, δείχνει στον ΠΑΟΚ τον δρόμο προς τον τίτλο»

«Ο Πρίγιοβιτς με τα γκολ του, δείχνει στον ΠΑΟΚ τον δρόμο προς τον τίτλο»

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης επισήμανε πόσο σημαντική συνεισφορά έχει ο Πρίγιοβιτς στο κυνήγι του τίτλου από τον ΠΑΟΚ

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης μίλησε στο «Metropolis» για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε έκανε τη διαφορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-0.

Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Οι προσπάθειες όλης της ομάδας έχουν στόχο το γκολ. Και τα δύο γκολ του Πρίγιοβιτς ήταν καταπληκτικά και θέλουν ικανότητα για να τα πετύχεις. Ήταν δύο φοβερά γκολ που τα είχε ανάγκη και η ομάδα και ο παίκτης, ο οποίος δεν ξεκίνησε τόσο καλά φέτος. Δεν ήταν μέχρι τώρα ο γνωστός Πρίγιοβιτς που τον είδαμε τα προηγούμενα χρόνια και θέλουμε να πρωταγωνιστεί.

Είδαμε πραγματικά πως είναι καταπληκτικός στο σκοράρισμα το οποίο είναι ένα βασικό προσόν που πρέπει να έχει ένας φορ. Είναι ένας δεινός σκόρερ, επειδή όμως ο ΠΑΟΚ έχει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πολλές διοργανώσεις πρέπει να υπάρχει ένας ικανός μπακ απ από πίσω. Σε κάθε περίπτωση, έναν τέτοιο Πρίγιοβιτς θέλει ο ΠΑΟΚ. Έναν παίκτη που θα σκοράρει και με τα γκολ του θα δείχνει τον δρόμο προς τον τίτλο. Με τα γκολ του να πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα που τόσο ανάγκη έχει η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ