Η πρώτη εμφάνιση του Τουρέ και ο… ΠΑΟΚ

Η πρώτη εμφάνιση του Τουρέ και ο… ΠΑΟΚ

Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για τον Γιάγια Τουρέ περιλαμβάνει συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, αλλά και πιθανή παρουσία στην αποστολή για τον ΠΑΟΚ.

Ο απόλυτος σταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να βάλει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο παιχνίδι. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Γιάγια Τουρέ.

Ο Ιβοριανός μέσος βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας και βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης εδώ και πολλές ημέρες. Για σχεδόν 20 ημέρες προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες, συμμετέχει στα διπλά και κατά τις εκτιμήσεις γυμναστών και προπονητών, χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο ακόμη για να είναι στο 100%, αλλά μπορεί να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο Τουρέ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν αποφασίσει ότι είναι προτιμότερο για τον ίδιο να βρει ρυθμό και δυνάμεις μέσα από το… ποδόσφαιρο και όχι με ατελείωτες ώρες τρεξίματος. Από τη στιγμή που ποδοσφαιρικά είναι σε… άλλη διάσταση, όλα δείχνουν ότι θα τον δούμε να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα από αυτή την εβδομάδα κιόλας! Και συγκεκριμένα στον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό!

Το αρχικό πλάνο είναι να αγωνιστεί το πολύ μισή ώρα στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς την Πέμπτη, ώστε να φανεί και σε ένα επίσημο παιχνίδι πώς μπορεί να ανταποκριθεί αυτή την περίοδο και πόσες δυνάμεις θα έχει. Εάν όλα πάνε καλά, μάλιστα, δεν αποκλείεται να τον δούμε στην αποστολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (30/09) στο Καραϊσκάκη, όπου αναμένεται να είναι έτοιμος για αντίστοιχο διάστημα συμμετοχής. Κάτι που αποτελεί και επιθυμία του ίδιου του Γιάγια.

Εκείνο, πάντως, που έχει ενδιαφέρον να τονιστεί για τον Τουρέ είναι ότι ασχέτως της φυσικής του κατάστασης (που ούτως ή άλλως θα βελτιωθεί με τον καιρό), όσα δείχνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είναι εντυπωσιακά. Ειδικά όταν παίρνει την μπάλα στα πόδια, είναι σαν να… μην βλέπει κανέναν. Σαν να παίζει δίχως αντιπάλους.

Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, ακόμη και έμπειροι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, υποστηρίζουν πως με την ποιότητα και το φυσικό χάρισμα που έχει, ακόμη και τελείως ανέτοιμος να έμπαινε στο γήπεδο, για 20 λεπτά θα μπορούσε απλά να νικήσει μόνος του κάθε αντίπαλο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ