«Δένει» τα διαμάντια του ο Παναθηναϊκός

«Δένει» τα διαμάντια του ο Παναθηναϊκός

Σε αναπροσαρμογή και επέκταση των συμβολαίων των Μπουζούκη, Εμμανουηλίδη και Χατζηγιοβάνη προχωράει ο Παναθηναϊκός. Τι προβλέπουν οι τρέχουσες συμφωνίες.

Η εξαιρετική παρουσία του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν έχει ανοίξει την όρεξη στους Πράσινους. Αλλά παράλληλα τους έχει κάνει καχύποπτους, σε ό,τι έχει να κάνει με τους σπουδαίους νεαρούς που έχουν αναδείξει έως τώρα. Με πρώτους από όλους τον Γιάννη Μπουζούκη και τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Τον 20χρονο απόλυτο MVP της φετινής σεζόν για το Τριφύλλι, αλλά και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος γεννημένο μετά το… Μιλένιουμ.

Και οι δύο έχουν αδύναμα συμβόλαια, που λήγουν το καλοκαίρι του 2020. Μάλιστα, επειδή οι απολαβές τους δεν ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ τον χρόνο, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αξιώσει τα ποσά που ονειρεύονται στο Τριφύλλι. Και για να συμβεί αυτό απαιτείται άμεση αλλαγή των όρων, με γερή αύξηση και επέκταση. Και στους δύο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πράσινοι θέλουν να τελειώσουν τις ανανεώσεις πριν ακόμη φύγει το 2018, καθώς δεν θέλουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο, διακινδυνεύοντας να εμφανιστούν ομάδες και ατζέντηδες που θα «πάρουν τα μυαλά» των νεαρών ποδοσφαιριστών. Εξέλιξη διόλου απίθανη, με βάση όσα κάνουν φέτος, αλλά και τις δυνατότητες που δείχνουν ότι διαθέτουν.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Η διαφορά είναι ότι ο 21χρονος εξτρέμ, έχει μεν συμβόλαιο έως το 2020 (σ.σ. ανανέωσε στις 02/06/2017, με εισήγηση Ουζουνίδη), όπως και οι δύο έτεροι «μικροί», αλλά έχει καλύτερες απολαβές και γενικώς είναι πιο ισχυρή η συμφωνία. Ωστόσο, επειδή ο «Χάτζη» δείχνει τρομερή βελτίωση φέτος, σύντομα θα ξεκινήσουν επαφές με τον εκπρόσωπό του, Πασχάλη Τουντούρη, ώστε να υπάρξει και νέα επέκταση, με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του.

Ο Παναθηναϊκός προσέχει για να έχει, καθώς από τη στιγμή που το φετινό πείραμα του βγαίνει, στόχος είναι να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο «χρυσή γενιά» που έχει στα χέρια του ο Γιώργος Δώνης. Με τον Ελληνα τεχνικό να βγάζει συνεχώς… λαγούς από το καπέλο του, εμφανίζοντας και άλλους εξαιρετικά ταλαντούχους νέους! Με το… θησαυροφυλάκια των Πράσινων να αυξάνει την αξία του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ