Μια αγωνιστική στον Πασχαλάκη, δεν παίζει με Άρη

Μια αγωνιστική στον Πασχαλάκη, δεν παίζει με Άρη

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την χειρονομία του στον αγώνα με τον ΟΦΗ και δεν θα παίξει εναντίον του Άρη για το Κύπελλο

Με ποινή μιας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης για την χειρονομία που έκανε στους οπαδούς του ΟΦΗ, στο παιχνίδι των δύο ομάδων για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Αυτό σημαίνει ότι ο Πασχαλάκης δεν θ’ αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απολογήθηκε σήμερα το πρωί στο αρμόδιο όργανο της διοργανώτριας αρχής και τελικά τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική.

Αναλυτικά η απόφαση της Σούπερ Λίγκα:

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 28806/20-09-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 21ης-09-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ