Η παρουσίαση της ΑΕΚ και των κορυφαίων παικτών της στο FIFA 19

Η παρουσίαση της ΑΕΚ και των κορυφαίων παικτών της στο FIFA 19

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και τα στατιστικά των υψηλότερα αξιολογημένων ποδοσφαιριστών της, μέσα από μία εκτενή ανάρτηση στο Facebook.

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η ΑΕΚ στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, μέσω της οποίας παρουσιάζει τους Κιτρινόμαυρους στο FIFA 19, το πασίγνωστο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Electronic Arts που κυκλοφορεί στις 28 του τρέχοντος Σεπτεμβρίου. Η Ένωση, μαζί με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δηλώνει το «παρών» σε αυτό.

Έτσι, η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ παρουσίασε τον αρχικό σχηματισμό της ΑΕΚ και την αξιολόγηση των καλύτερων παικτών της, εμβαθύνοντας μάλιστα στα στατιστικά τους. Αυτοί είναι οι Μάρκο Λιβάγια, Αντρέ Σιμόες, Πέτρος Μάνταλος, Νίκλας Χουλτ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ένωσης:

«Δείτε την ΑΕΚ στο τελευταίο EA SPORTS FIFA 19!

Το πιο δημοφιλές αθλητικό βιντεοπαιχνίδι, EA SPORTS FIFA 19, κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου, αλλά μπορείτε να δείτε την προεπιλεγμένη σύνθεση της ΑΕΚ, την αρχική ενδεκάδα και τους κορυφαίους σταρ με βάση την βαθμολογία τους στο FIFA 19 από σήμερα!

Γίνετε Πρωταθλητής μέσα από τις ιστορίες των Alex Hunter, Danny Williams και Kim Hunter. Κάθε ήρωας θα αντιμετωπίσει καθοριστικές για την καριέρα του επιλογές και ποδοσφαιρικές δυσκολίες στο Ταξίδι του, καθώς οδηγείτε αυτούς τους τρεις αστέρες στη δόξα είτε στο UEFA Champions League είτε στο διεθνές στερέωμα. Δημιουργήστε την ομάδα των ονείρων σας από χιλιάδες παίκτες και συναγωνιστείτε στο πιο δημοφιλές mode της FIFA. Στα χαρακτηριστικά του νέου FUT 19 περιλαμβάνεται ζωντανό περιεχόμενο από το UEFA Champions League, η ολοκαίνουργια λειτουργία online αγώνα Division Rivals και πολλά άλλα.

Βιώστε τον ανταγωνισμό των κορυφαίων συλλόγων με την προσθήκη του UEFA Champions League. Το θρυλικό τουρνουά είναι συνυφασμένο σε κάθε τρόπο λειτουργίας του FIFA 19, εισάγοντας ολοκαίνουριους τρόπους παιχνιδιού. Από την τακτική προσέγγιση μέχρι κάθε τεχνική πινελιά, την επιλογή Ελέγξτε το Γήπεδο ανά πάσα στιγμή με νέες ιδιότητες παιχνιδιού στο EA SPORTS FIFA 19. Το ολοκαίνουργιο Σύστημα Ενεργού Αγγίγματος επιτρέπει τον έλεγχο από πιο κοντά, το Dynamic Tactics καθιστά δυνατές τις τακτικές αλλαγές της ομάδας με μεγαλύτερο βάθος και πιο περίπλοκες, το 50/50 Battles δίνει δυνατότητα για μεγαλύτερη επαφή και περισσότερες ικανότητες χρήστη όταν διεκδικούνται μπαλιές και το Timed Finishing δίνει δυνατότητα στον χρήστη να ελέγχει καλύτερα το τελείωμά του παίκτη.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην αρχική σύνθεση της ΑΕΚ στο παιχνίδι: Η ΑΕΚ μπαίνει στο FIFA 19 με τον σχηματισμό 4-4-1-1 που προτιμά η ομάδα, με κεντρικούς μέσους και έναν επιτελικό μέσο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο. Οι ακραίοι μέσοι παίζουν στην ίδια γραμμή με τον επιτελικό μέσο, και συχνά έρχονται μπροστά για να υποστηρίξουν το προωθημένο δίδυμο ενώ οι ακραίοι αμυντικοί προστατεύουν τα νώτα τους. Τα δύο γρήγορα πλάγια μπακ παρέχουν επίσης και αρκετή επιθετική στήριξη.

Ο νέος προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα έχει μία δυνατή ομάδα στη διάθεσή του. Το σταθερό νούμερο ένα στην εστία θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας, πίσω μία σταθερή και ευέλικτη οπισθοφυλακή με τον Dmytro Chygrynskyi και τον Niklas Hult ως κορυφαίες φιγούρες. Το κέντρο του γηπέδου θα ελέγχεται από το έμπειρο δίδυμο André Simoes και Πέτρος Μάνταλος, με τις έντονες δημιουργικές και επιθετικές ικανότητές τους. Οι δύο παίκτες στα πλάγια, ο Lukas Boyé και ο Τάσος Μπακασέτας, θα ψάχνουν με ποιοτικές διαγώνιες μπαλιές στη μεγάλη περιοχή για τον κυνηγό τους της ομάδας. Στην επίθεση, ο Κροάτης Marko Livaja θα είναι η βασική απειλή για την εστία των αντιπάλων, με τον Πέτρο Μάνταλο να τον υποστηρίζει από κοντά.

Και ποιοι από τους παίκτες της ΑΕΚ κατατάσσονται ως οι καλύτεροι του EA SPORTS FIFA 19, με βάση τη βαθμολογία τους στο παιχνίδι;

André Simões, γενική βαθμολογία 76
Ο έμπειρος Πορτογάλος θα ορίζει και πάλι την μεσαία γραμμή της ΑΕΚ με τον σταθερό ρυθμό του (82) και την επιτάχυνσή του (77) και τις πάσες του (79) που του δίνουν τη δυνατότητα να κινηθεί σε ανοικτό χώρο και να βρει τους συμπαίκτες του. Επίσης, δεν διστάζει να κάνει προβολή στους αντιπάλους του, κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά (76 σε σταματημένη μπάλα, 81 με βουτιά).

Marko Livaja, γενική βαθμολογία 76
Παρότι είναι μόλις 25 χρονών, ο Κροάτης είναι ήδη πολυταξιδεμένος, με εμπειρία από την Ιταλική, Ρωσική και Ισπανική λίγκα. Είναι ένας κλασικός κυνηγός με αρκετά προσόντα για τις μάχες με τους αμυντικούς στην μεγάλη περιοχή χρησιμοποιώντας τη φυσική του δύναμη (77) και την επιθετικότητά του (88). Εκτελεί με 75 βαθμούς και έχει δύναμη σουτ στο 80, τα οποία θα είναι και πάλι τα βασικά του όπλα ως προς το σκοράρισμα.

Πέτρος Μάνταλος, γενική βαθμολογία 76
Ο αρχηγός της ΑΕΚ θα είναι και πάλι η μηχανή της μεσαίας γραμμής της ομάδας, με αποστολή του να στηρίζει από κοντά τους κυνηγούς, όπως και να προσπαθεί να τελειώνει τη φάση μόνος του όταν έχει την ευκαιρία. Είναι πολύ δυνατός με την μπάλα (έλεγχος μπάλας 80, ισορροπία 78) και όταν του δοθεί χρόνος και χώρος θα ψάξει να βρει έναν συμπαίκτη με καλύτερη θέση με την πάσα του με 78 βαθμούς.

Dmytro Chygrynskiy, γενική βαθμολογία 76
Αυτός ο έμπειρος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οπισθοφυλακής της ΑΕΚ. Το ύψος του (189 cm) τον κάνει να είναι μία κυρίαρχη παρουσία στους αιθέρες (ευστοχία κεφαλιάς 76), αλλά η βασική του ποιότητα είναι ότι είναι εξαιρετικός στην προβολή σε σταματημένη μπάλα (80), γεγονός που υποστηρίζεται από έντονη φυσική δύναμη (87) του.

Niklas Hult, γενική βαθμολογία 74
Ο Σουηδός διεθνής έφτασε στην ΑΕΚ στις αρχές του 2018 και έγινε αμέσως κορυφαία επιλογή στην θέση του αριστερού μπακ. Η ιλιγγιώδης ταχύτητα (86) και η επιτάχυνση (82) που έχει σε συνδυασμό με τη σταθερή ισορροπία (82) του, η ιδιαίτερη ικανότητά του να μεταφέρει τη μπάλα κατά μήκος της πλάγιας γραμμής και να δίνει διαγώνιες μπαλιές από τα άκρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ