Μπρανκο και Μίχελ θα «τρέξουν» τις ανανεώσεις

Μπρανκο και Μίχελ θα «τρέξουν» τις ανανεώσεις

Οι Μάριο Μπράνκο και Λούμπος Μίχελ, έχουν πάρει εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη, να «τρέξουν» τις υποθέσεις με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Κάνιας, Μπίσεσβαρ Σάκχοφ, Βαρέλα και Κρέσπο που λήγουν το καλοκαίρι του 2019.

Όπως έχουμε αναφέρει κατ’ επανάληψη από to10.gr, στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κρατήσουν στην Τούμπα τα επόμενα χρόνια. Υπάρχει θετική εισήγηση τόσο από το τεχνικό τιμ, όσο και από την διοίκηση τα συμβόλαιο των Κάνιας, Μπίσεσβαρ Σάκχοφ, Βαρέλα και Κρέσπο που λήγουν το καλοκαίρι του 2019, να ανανεωθούν σύντομα. Την υπόθεση δεν θα την χειριστεί μόνο ο Λούμπος Μίχελ, όπως ξέραμε μέχρι πρότινος.

Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και Μάριο Μπράνκο. Ο Πορτογάλος, έχει πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες τα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών και αφού τα μελέτησε με πολύ προσοχή στην διακοπή του πρωταθλήματος στη συνέχεια έδωσε το «οκ» στο Ιβάν Σαββίδη για να μπουν οι συζητήσεις στην τελική τους φάση για τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κατά την διάρκεια της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη και μετά από τις επαφές που είχε με τους στενούς του συνεργάτες, άναψε το «πράσινο φως» για να κληθούν οι πέντε βασικοί παίκτες της ομάδας, προκειμένου να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Ήδη είχε γίνει μία σχετική προεργασία και το αποτέλεσμα των πρώτων επαφών ήταν θετικό. Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν στα γραφεία της ΠΑΕ σταδιακά, οι παίκτες και οι εκπρόσωποι τους για να προχωρήσουν οι συζητήσεις και να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ