«Η ΑΕΚ αγοράζει τον Σαχάμπο από τη Σταντάρ Λιέγης» (pic)

«Η ΑΕΚ αγοράζει τον Σαχάμπο από τη Σταντάρ Λιέγης» (pic)

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, η ΑΕΚ αγοράζει τον 20χρονο χαφ της Σταντάρ Λιέγης, Χακίμ Σαχάμπο.

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Χακίμ Σαχάμπο από την Σταντάρ Λιέγης φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκριτος Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι. Γίνεται μάλιστα λόγος για deal στο ένα με δύο εκατ. ευρώ, για τον 20χρονο άσο που είναι διεθνής (9 συμ.) με την Εθνική ομάδα της Ρουάντας.

Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μάρκο Νίκολιτς είχε κάνει λόγο για δύο περιπτώσεις που εξέταζε η Ένωση. Είτε έναν νεαρό χαφ είτε έναν πιο έμπειρο, game changer, όπως τον χαρακτήρισε. Τον έναν, όπως είχε πει, θα τον αποκτούσε τώρα η ΑΕΚ και τον άλλον τον καλοκαίρι. Αν επιβεβαιωθεί λοιπόν ο Ταβολιέρι, αυτός που θα αποκτηθεί τώρα θα είναι ο νεαρός.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπάρτλεϊ «έσβησε» ήδη τον Χέιλ και οδηγεί την ΑΕΚ δικαιώνοντας τον Σάκοτα (pic & vids)

Ο Σαχάμπο (1.85μ.) ανήκει στην Σταντάρ από τον Ιανουάριο του 2024 και πέρυσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην Μπέερσχοτ. Φέτος έχει καταγράψει συνολικά 18 συμμετοχές ενώ στο φινάλε του 2025 τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο και έμεινε εκτός για μερικές εβδομάδες. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ