Γκεστράνιους: «Έλαβα τη μισή από την αμοιβή που παίρνουν οι Έλληνες διαιτητές»

Γκεστράνιους: «Έλαβα τη μισή από την αμοιβή που παίρνουν οι Έλληνες διαιτητές»

Ο Φιλανδός ρέφερι του ντέρμπι Δικεφάλων, Ματίας Γκεστράνιους, δήλωσε ότι πληρώθηκε από την ομοσπονδία της πατρίδας του για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ λαμβάνοντας τη μισή από την αμοιβή που παίρνουν οι Έλληνες διαιτητές.

Ο διαιτητής του ντέρμπι των Δικέφαλων Αετών, Ματίας Γκεστράνιους, μίλησε σε φινλανδικά ΜΜΕ και ερωτήθηκε για το ποσό της πληρωμής του, δηλαδή τα 3.000 ευρώ τα οποία ακούστηκε ότι έλαβε για να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας. Ο 40χρονος διεθνής ρέφερι ανέφερε τα εξής:  «Αυτά είναι αηδίες», ενώ πρόσθεσε ότι η αμοιβή των Ελλήνων διαιτητών (για το πρωτάθλημα της Superleague) είναι 1.500 ευρώ, ενώ ο ίδιος πληρώθηκε από τη φινλανδική ομοσπονδία.

«Καταλαβαίνω ότι τα 1.500 ευρώ είναι πολλά, μαζί με τις αμοιβές για τους βοηθούς. Κάναμε διαπραγματεύσεις κι έλαβα τελικά το μισό από την αμοιβή που παίρνουν οι Έλληνες. Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν πήγα εκεί για τα χρήματα», τόνισε.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «iltalehti.fi»,  η αμοιβή για τους διαιτητές στην πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας είναι 480 ευρώ.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ