Ανακοίνωσε και τον Χάβι Ερνάντεθ ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε και τον Χάβι Ερνάντεθ ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Χάβι Ερνάντεθ, με τους Πράσινους να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Μετά την απόκτηση του Μούσα Σισοκό, ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του και τον Χάβι Ερνάντεθ, ανακοινώνοντας τον Ισπανό αμυντικό με τη μορφή δανεισμού από τη Λεγανιές. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πράσινοι διατηρούν και οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση που πειστούν από τις εμφανίσεις του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό, με οψιόν αγοράς, του Χάβι Ερνάντεθ από την ισπανική Λεγανιές. Ο Ισπανός αμυντικός αποτελεί την έβδομη χειμερινή μετεγγραφική προσθήκη.

Ο Χάβι Ερνάντεθ γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1998 στο Κάντιθ της Ισπανίας. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στην ακαδημία της Σεβίλης και στα 16 του πήγε στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης όπου και παρέμεινε έως τα 19 του. Τότε δόθηκε δανεικός στην Ελ Εχίδο, ομάδα τοπικής κατηγορίας. Ένα χρόνο μετά παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στη Ρεάλ Οβιέδο, παίζοντας στη δεύτερη καρηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Τη σεζόν 2019-20 γύρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνιζόμενος στη δεύτερη ομάδα. Εν τέλει σε ηλικία 22 ετών τον απέκτησε η Λεγανιές, η οποία τότε αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία. Στην πρώτη διετία κέρδισε τη φανέλα του βασικού και έκανε το μεγάλη βήμα στην Primera Division με δανεισμό στη Χιρόνα. Το 2023 δόθηκε δανεικός στην Κάντιθ και πάλι στη μεγάλη κατηγορία, ώσπου το 2024 η Λεγανιές τον επανέφερε στο ρόστερ της, αγωνιζόμενη πλέον στην Primera Division. Το καλοκαίρι του 2025 ο Ερντάντεθ άλλαξε ήπειρο, καθώς δόθηκε δανεικός στην Αλ Αραμπι του Κατάρ.

Στον Παναθηναϊκό θα έχει τη φανέλα με τον αριθμό 26.

Καλωσορίζουμε τον Χάβι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ