Μπαίνει την Πέμπτη ο Τζανδάρης στον Παναθηναϊκό

Μπαίνει την Πέμπτη ο Τζανδάρης στον Παναθηναϊκό

Ο νεαρός αμυντικός μέσος αύριο (26/09) αναμένεται να μπει με την ομάδα. Νωρίτερα η προπόνηση για να πάει όλο το τμήμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Φάνης Τζανδάρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά την Πέμπτη αναμένεται να μπει με την ομάδα. Σε περίπτωση που βγάλει το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, τότε είναι πολύ πιθανό ο Γιώργος Δώνης να τον πάρει στην αποστολή για τον σαββατιάτικο (29/09) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κι αυτό διότι έχασε αρκετές προπονήσεις.

Ο Κάτσε επίσης γυμνάστηκε μόνος του (όπως και ο Σέχου που τραυματίστηκε με την Κ19), αλλά δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες. Αντίθετα, μπήκε κανονικά το απόγευμα ο Αποστολάκης. Το πρόγραμμα την Τετάρτη ξεκίνησε με ασκήσεις κατοχής και κατόπιν πραγματοποιήθηκε τουρνουά στο μισό γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε τρεις ομάδες.

Η προπόνηση της Πέμπτης να σημειωθεί ότι θα ξεκινήσει νωρίτερα και συγκεκριμένα, στις 17.00, ώστε στη συνέχεια όλη η ομάδα θα μεταβεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου θα δώσει το παρών στο πρώτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ