Άρης : Ο καθοριστικός Ματέο Γκαρσία

Άρης : Ο καθοριστικός Ματέο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία είναι ο πλέον κομβικός παίκτης του Άρη μέχρι στιγμής στη σεζόν με μεγάλη συμμετοχή στην παραγωγικότητα των «κίτρινων».

Μια από τις πιο αθόρυβες μεταγραφές του Άρη την χρονιά της επανόδου του στην Super League ήταν αυτή του Αργεντινού εξτρέμ, Ματέο Γκαρσία, με δανεισμό από τη Λας Πάλμας. Ο 21άχρονος άσος μπήκε με το… καλημέρα στο κλίμα της ομάδας και ήδη διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του Άρη τόσο με τα γκολ του, όπως αυτό που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ όσο και με την εν γένει παρουσία και συμμετοχή του στο παιχνίδι της ομάδας του Πάκο Ερέρα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στα πέντε επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο Άρης αυτή τη σεζόν (4 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο), ο Γκαρσία έχει πετύχει ήδη 3 γκολ, έχει δώσει μία ασίστ ενώ έχει κερδίσει κι ένα πέναλτι. Έχει συμμετοχή δηλαδή στα 5 από τα 8 γκολ που έχουν πετύχει οι Θεσσαλονικείς μέχρι τώρα στην χρονιά και θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες στα πλάνα του Ερέρα έστω κι αν δεν ήρθε με το βιογραφικό του Μπρούνο Γκάμα ή το παρελθόν του Χαμζά Γιουνές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αν συνεχίσει έτσι το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Άρη θα αντιμετωπίσουν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να βρουν τρόπο και φόρμουλα με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και να τον κρατήσουν στο «Βικελλίδης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ