Άρης : Αποθεραπεία μετά το χτεσινό ματς, μαγνητική ο Γκάμα

Άρης : Αποθεραπεία μετά το χτεσινό ματς, μαγνητική ο Γκάμα

Τα νέα από τη σημερινή (27/09) προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στον Άρη προετοιμάζονται πλέον για την κυριακάτικη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης (30/09, 7 μ.μ.) και η επόμενη του αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ περιλάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν. Ο Μπρούνο Γκάμα αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί πόσο καιρό θα χρειαστεί για να αναρρώσει από το χτύπημα στα πλευρά που «κληρονόμησε» στη χτεσινή αναμέτρηση, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Γιώργος Βαλεριάνος και Λευτέρης Ιντζόγλου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής :

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (30/09, 19:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Π.Α.Ο.Κ. ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μπρούνο Γκάμα, που έχει ένα χτύπημα στα πλευρά, “σουβενίρ” από την αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας, θα κάνει μαγνητική και ανάλογα με τα αποτελέσματά της θα αποφασιστεί ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του.

Τόσο ο Λευτέρης Ιντζόγλου όσο και ο Γιώργος Βαλεριάνος συνέχισαν και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ