Λουτσέσκου : «Ο Σαββίδης είναι ένας συναισθηματικός άνθρωπος που υπεραγαπάει τον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου : «Ο Σαββίδης είναι ένας συναισθηματικός άνθρωπος που υπεραγαπάει τον ΠΑΟΚ»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με μια νέα του συνέντευξη στα ρουμανικά ΜΜΕ, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη χαρακτηρίζοντάς τον ένα ευαίσθητο άτομο που αγαπάει υπερβολικά τον ΠΑΟΚ.

Ο 49χρονος τεχνικός του Δικεφάλου παραχώρησε άλλη μια συνέντευξη στη Ρουμανία μιλώντας από καρδιάς, για τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, αλλά και για την νοημοσύνη που έλειψε από τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της θητείας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκη.

Βρήκατε δύσκολη την προσαρμογή σας στον ΠΑΟΚ;

«Ήρθα σε μια περίοδο που είχε ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ και υπήρχαν άσχημα αποτελέσματα. Μου ζητήθηκε να διορθώσω την κατάσταση και να φέρω αποτελέσματα, προερχόμουν από την Ξάνθη, που είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Έκανα την δουλειά μου σαν επαγγελματίας όταν προπονούσα την Ξάνθη απέναντι στον ΠΑΟΚ και κάποιες αντιδράσεις μου στην Τούμπα δεν άρεσαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τα πράγματα στην αρχή δεν πήγαιναν καλά, αλλά στη συνέχεια παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ήμασταν αήττητοι στην έδρα μας».

Τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ στην αρχή;

«Νοημοσύνη! Με την πάροδο του χρόνου το παιχνίδι άρχισε να οργανώνεται, αλλά δεν ήταν η νοοτροπία που ήθελα και χρειαζόμασταν χρόνο. Τα πράγματα άρχισαν να καλυτερεύουν στη συνέχεια όταν πέρασα την νοοτροπία μου στους παίκτες, είχαμε περισσότερη εμπιστοσύνη και υπήρχε αυτός ο ενθουσιασμός που ήθελα να βλέπω. Υπάρχουν πολλά πράγματα που καθορίζουν μια συγκεκριμένη κατάσταση σε ένα παιχνίδι και πολλές συνθήκες που δημιουργούν αυτή τη νοοτροπία. Ο ΠΑΟΚ μετά τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη έχασε μόλις ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, και συνολικά 3 μαζί με τα ματς απέναντι σε Μπενφίκα και Τσέλσι, μέσα σε 10 μήνες!».

Πώς είναι η σχέση σας με τον Ιβάν Σαββίδη;

«Ο κ. Σαββίδης είναι ένα πολύ ευαίσθητο άτομο, αν και για όποιον δεν τον γνωρίζει μπορεί να φαίνεται διαφορετικός. Ζει πολύ συναισθηματικά, ζει όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ, όλα τα αποτελέσματά μας. Η γνωριμία μου μαζί του, είναι σίγουρα μια ιστορία που αξίζει να πω στο τέλος της ζωής μου. Τώρα, δεν έχουμε χρόνο επειδή με τον ΠΑΟΚ συμμετέχω σε άλλες… μάχες».

Στη φωνή σας υπάρχει μια συγκίνηση όταν μιλάτε για τον Ιβάν Σαββίδη…

«Ναι, γιατί τον σέβομαι πάρα πολύ! Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στον ΠΑΟΚ και να έχω την ευκαιρία να προπονήσω εξαιρετικούς παίκτες. Προσπαθούμε μαζί για να κάνουμε τα πράγματα να πάνε καλά, αλλά στο ποδόσφαιρο να είστε σίγουροι ότι είναι πολύ εύκολο να ανατραπούν τα δεδομένα και το τελευταίο αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Ένας προπονητής μπορεί να κάνει σχέδια για τους επόμενους τρεις μήνες με μεγάλη δυσκολία, ειδικά στην Ελλάδα, αλλά ίσως αυτό μας κάνει πιο δυνατούς, μας βοηθά να προσαρμοστούμε πιο εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ