Γκιγιέρμε: «Φαινόμενο ο Τουρέ, είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής»

Γκιγιέρμε: «Φαινόμενο ο Τουρέ, είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής»

Ο Γκιγιέρμε μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τον Τουρέ ενώ διαβεβαίωσε πως η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Γκιγιέρμε έκανε ντεμπούτο κόντρα στον Λεβαδειακό και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι δήλωσε πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αναφέρθηκε στο «φαινόμενο» Τουρέ ενώ είπε πως η ομάδα είναι έτοιμη για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Ολυμπιακού:

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα με την καινούρια μου ομάδα μέσα στο Καραϊσκάκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγε καλά το παιχνίδι και δηλώνω έτοιμος και πως μπορώ να βοηθήσω σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα».

Για τον Τουρέ: «Είναι ένα φαινόμενο, ένας πολύ μεγάλος παίκτης με πάρα πολύ ταλέντο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι δίπλα του. Όλοι μας κερδίζουμε κάτι κάθε δευτερόλεπτο που βρισκόμαστε δίπλα του».

Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Έχω προσαρμοστεί. Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ ωραίο κλαμπ, μια οικογένεια. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, όπως έχουμε ξεκινήσει».

Για τα επόμενα ματς που έρχονται: «Είμαστε έτοιμοι για πρόγραμμα που ακολουθεί. Είδαμε σήμερα πως έπαιξαν παιδιά τα οποία δεν είχαν παίξει ξανά και το πήγαμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε πλήρεις και έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Μετά την Μίλαν, μετά την ΑΕΚ και όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ