Ατρόμητος : Από τα εκδοτήρια του σταδίου του Περιστερίου τα εισιτήρια για Λεβαδειακό

Ατρόμητος : Από τα εκδοτήρια του σταδίου του Περιστερίου τα εισιτήρια για Λεβαδειακό

Από τα εκδοτήρια του σταδίου του Περιστερίου θα προμηθευτούν τα εισιτήρια τους οι οπαδοί του Ατρόμητου για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό

Από τα εκδοτήρια στη θύρα 2 του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τον Κυριακάτικο (30/9) αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό οι οπαδοί του Ατρόμητου. Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν σήμερα Παρασκευή 28/9 και αύριο Σάββατο και οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίου θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια που αντιστοιχούν στη θύρα 4 του σταδίου της Λιβαδειάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι για τον αγώνα Λεβαδειακός-Ατρόμητος την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18.15 θα ισχύσει ο εξής τρόπος διάθεσης εισιτηρίων.

Η διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους μας για τον εκτός έδρας αγώνα θα γίνει από το εκδοτήριο της διαχείρισης εισιτηρίων στη Θύρα 2 του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Την Παρασκευή το εκδοτήριο θα λειτουργήσει από τις 16:00 μέχρι και τις 20:00 ενώ το Σάββατο θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 15:00.

Τα εισιτήρια θα αντιστοιχούν στη Θύρα 4 του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς και η τιμή τους είναι στα 10 ευρώ.

Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο ακόλουθο link

Γίνεται γνωστό ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από τη θύρα που θα φιλοξενήσει τον κόσμο της ομάδας μας. Ανήμερα του αγώνα θα είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων μόνο ηλεκτρονικά στο παραπάνω link».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ