Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Ντέσερς, εκτός με ίωση ο Σάντσες

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Ντέσερς, εκτός με ίωση ο Σάντσες

Ατομικό ακολούθησε ο Ντέσερς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, νοκ άουτ με ίωση τέθηκε ο Σάντσες.

Ο Σίριλ Ντέσερς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενώ εκτός έμεινε ο Σάντσες λόγω ίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντέσερς για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική Νιγηρίας ολοκλήρωσε ατομικό πρόγραμμα, με τους Πράσινους να συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι. Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στην εθνική Νιγηρίας, ο Σίριλ Ντέσερς ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και τρέξιμο στο γήπεδο. Ατομικό ακολούθησαν επίσης οι Πελίστρι, Τζούριτσιτς ενώ θεραπεία έκαναν οι Τσιριβέγια, Σισοκό και Κώτσιρας. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σάντσες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ