Κούγιας : «Με το όνομά μου ανεβάζω το επίπεδο της Λάρισας, το λένε οι ανιδιοτελείς φίλαθλοι»

Κούγιας : «Με το όνομά μου ανεβάζω το επίπεδο της Λάρισας, το λένε οι ανιδιοτελείς φίλαθλοι»

Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη του σε κανάλι της Θεσσαλίας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ αλλά και για την κόντρα του με μερίδα φίλων της ομάδας

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ASTRA» και μίλησε για όλα τα θέματα που ταλαιπωρούν την ΑΕΛ αλλά και για την κόντρα του με μερίδα οπαδών της Θεσσαλικής ομάδας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας:

«Είμαι ικανοποιημένος. Είμαι περήφανος. Εάν κάνετε μία βόλτα μαζί μου όπως έκανα αυτές τις δυο ημέρες που είχα το δικαστήριο στη Λάρισα στις πλατείες, στους δρόμους, γύρω από το δικαστήριο, μέσα στο δικαστήριο, θα βλέπατε πόσο οι άνθρωποι χαίρονται που ηγούμαι εγώ αυτού του εγχειρήματος μετά από τόσα χρόνια, χαίρονται ιδιαίτερα γιατί με το όνομά μου ανεβάζω το επίπεδο της Λάρισας όπως λένε και οι ίδιοι και δεν μιλάμε για τα αλητάκια αυτά των δήθεν οργανωμένων, ούτε για τους επαγγελματίες παράγοντες της Λάρισας που μόνο κακό έχουν κάνει στην ομάδα και μόνο κριτική κάνουν. Μιλάμε για τον ανιδιοτελή κόσμο, τους οικογενειάρχες, τους παππούδες, τα παιδιά, τα σχολεία, το πώς έρχονται να φωτογραφηθούν μαζί μου, το πώς με καλούν να κάνω διαλέξεις στα σχολεία οι καθηγητές τους. Άρα λοιπόν, ακούστε τι συμβαίνει: υπάρχει μία τεθλασμένη εικόνα την οποία τη δημιουργούν τα site τα οποία είναι ανώνυμα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ