ΠΑΕ Άρης: «Συνιστούμε η προσέλευση να είναι έγκαιρη την Κυριακή»

ΠΑΕ Άρης: «Συνιστούμε η προσέλευση να είναι έγκαιρη την Κυριακή»

Ανακοίνωση με οδηγίες προς τον κόσμο τους έβγαλαν οι κίτρινοι για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (30/09, 7 μ.μ.), λόγω της αλλαγής στην λειτουργία των τουρνικέ.

Με νέο τρόπο θα λειτουργούν τα τουρνικέ του Κλεάνθης Βικελίδης από το κυριακάτικο ματς του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης (30/09, 7 μ.μ.), καθώς πλέον έχει εγκατασταθεί το λογισμικό για να ελέγχονται διπλοτυπωμένα ή πλαστά εισιτήρια. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της, καλώντας τους να βρεθούν από νωρίς στο γήπεδο για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός κατά την είσοδο.

Η ανακοίνωση των κίτρινων αναφέρει αναλυτικά τα εξής :

«Ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (19.00) και για τη διευκόλυνση του κόσμου της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να γνωστοποιήσει τα εξής:

Θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά τα τουρνικέ με αναγνώστη barcοde. Κάτι που σημαίνει ότι, όποιος, τυχόν, επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο με πλαστό εισιτήριο ή διπλή φωτοτυπία της viva θα αναγνωρισθεί άμεσα ο κάτοχος και θα τον απορρίψει το σύστημα. Κάτι που θα δημιουργήσει συνωστισμό κατά την είσοδο των φιλάθλων και μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Λόγω της λειτουργίας των τουρνικέ με αναγνώστη barcode και καθότι προβλέπεται η προσέλευση του κόσμου στον αγώνα της Κυριακής να είναι μεγάλη, θα συνιστούσαμε η προσέλευση των φιλάθλων να είναι έγκαιρη, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα ταλαιπωρίας και συνωστισμού της τελευταίας στιγμής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ