Σιώπης : «Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη» (vid)

Σιώπης : «Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη» (vid)

Οι δηλώσεις του Έλληνα μέσου ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (30/09, 7 μ.μ.).

Στην κάμερα της ARIS F.C. TV μίλησε ο Μανώλης Σιώπης για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (30/09, 7 μ.μ.) για το πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε το γεμάτο πρόγραμμα των κίτρινων τις τελευταίες μέρες, όπως και τη στήριξη των οπαδών προς την ομάδα.

Για την εβδομάδα που διανύει ο Άρης και αν ήταν δύσκολη : «Είναι πολύ απαιτητική, η πρώτη τη φετινή σεζόν γιατί υπάρχει και το Κύπελλο. Στα Γιάννενα θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Έγινε ένα ντέρμπι μετά από τέσσερα χρόνια, που το περιμέναμε όλοι μας και ο κόσμος μας. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αν και το αξίζαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Να κρατήσουμε από αυτό το ματς ότι η ομάδα κατάφερε και γύρισε αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες, εμείς είμαστε καινούρια και φτιάχνουμε παιχνίδι με παιχνίδι την ομοιογένεια και το τακτικό μας κομμάτι και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Η Τρίπολη είναι μια καλή ομάδα, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ψηλά. Έχει έμπειρους παίκτες, όμως εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι, να κάνουμε όσα μας πει ο προπονητής. Πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε αυτό που θέλουμε, τη νίκη».

Για το πως διαχειρίστηκαν την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα αποδυτήρια : «Για μένα ήταν καλό που είχαμε γρήγορα παιχνίδι. Αν χάναμε και είχαμε ξανά παιχνίδι το άλλο σαββατοκύριακο θα ήταν πιο δύσκολη η διαχείριση. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε για τη νίκη. Χτίζεται μια νέα ομάδα με καινούριους παίκτες, γιατί από τον περσινό κορμό έμειναν ελάχιστοι. Υπάρχει πολλή ποιότητα αλλά αυτό που λείπει είναι η ομοιογένεια. Αυτή έρχεται με τα παιχνίδια, τις προπονήσεις και με το ρυθμό που αποκτά κάθε παίκτης. Στο ίδιο κομμάτι είναι και η τακτική. Η ομάδα όσο πάει θα βελτιώνεται, χρειάζεται η υπομονή και θα βρει τον δρόμο της».

Για το πώς περιμένει να παίξει ο Αστέρας Τρίπολης : «Περιμένω μια ομάδα που θα έρθει για να χτυπήσει το παιχνίδι. Δεν θα κάτσει να περιμένει, της αρέσει να κάνει παιχνίδι και να έχει κατοχή. Αυτό μας αρέσει γιατί οι ομάδες που θέλουν να παίξουν μας βοηθάνε στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς. Είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε το παιχνίδι».

Για το συναίσθημα του να παίζεις στο γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης : «Είναι μοναδική αίσθηση. Εγώ προσωπικά αυτό δεν το έχω ξαναζήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ